2a divisió FEF

Un últim mes per oblidar

2a divisió B. El Barça B encadena la seva pitjor ratxa del campionat i ha vist com la distància respecte al quart lloc s’ampliava a la màxima diferència aquest curs

Tot i un inici dubitatiu i alguna mala ratxa, mai el Barça B havia estat, aquest curs, tan lluny de la quarta posició com en l’actualitat. A falta de 12 jornades, els blaugrana han vist com la seva distància amb la promoció d’ascens s’ampliava fins als set punts després de perdre tants partits en poc més d’un mes (4) com en les primeres 20 jornades.

“Queden dotze partits de lliga i hem de tornar a creure’ns que som molt bons, però que hem de fer les coses molt bé perquè guanyar en aquesta categoria és molt complicat. Després d’aquesta ratxa hem d’intentar guanyar com sigui contra l’Ontinyent”, va dir el tècnic del filial, Javi Garcia Pimienta, just després de caure al camp del líder, l’Atlètic Balears, el passat diumenge. Més enllà d’aquesta derrota, que podria entrar dins els pronòstics, en un dels camps més complicats de la categoria, els blaugrana han vist com en el darrer mes se li escapaven dos punts contra l’Olot, en el temps afegit i amb els garrotxins jugant amb deu, i perdia contra tres equips de la segona meitat de la taula, l’Eixea, el Peralada i el Conquense.

Tot i la mala dinàmica, però, l’equip continua encara amb opcions de colar-se en la lluita per disputar la promoció d’ascens gràcies, sobretot, a la irregularitat mostrada pels altres candidats en la lluita aquestes darreres setmanes. De fet, a més, els de Garcia Pimienta encara han d’enfrontar-se als cinc equips que tenen per damunt de la taula, uns duels directes que marcaran el destí de l’equip que, això sí, s’ha quedat sense marge d’error.

LA FRASE

Hem de tornar a creure’ns que som bons, però que hem de fer les coses molt bé per guanyar
Javi Garcia Pimienta
entrenador del barça b

LA XIFRA

7
Punts.
El filial blaugrana no havia estat en tot el curs a tanta distància de la zona de promoció d’ascens
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)