2a divisió FEF

Aire fresc i resultats

2a divisió B. El Badalona i el Lleida han ressorgit a partir de l’arribada de Juanjo Garcia i Joan Carles Oliva a les respectives banquetes. Diumenge, els dos tècnics es veuran les cares

És temps de turbulències a les banquetes de la segona B. En les últimes cinc setmanes han estat destituïts sis entrenadors en el grup tercer en una epidèmia que s’estén també per la resta de grups. Els dos últims en caure han estat Miguel Grau, al València Mestalla i Vicente Mir, a l’Alcoià aquesta mateixa setmana. Tots els equips busquen redreçar la seva situació en l’últim terç de curs i mirar amb més optimisme cap al futur. Aquest objectiu l’han complert amb escreix el Badalona i el Lleida que a partir del canvi d’entrenador (Juanjo García per Calderé i Oliva per Albadalejo) han millorat en la classificació. Cap dels dos entrenadors, en cinc i tres partits respectivament, han perdut i diumenge es veuran les cares per intentar tallar la ratxa aliena.

Juanjo García té al capdavant del Badalona una estadística d’eficiència del 73%. L’equip ha aconseguit onze dels 15 punts amb ell a la banqueta i no són només els resultats, perquè si bé la sort ha acompanyat al tècnic en algun partit, l’equip practica un futbol molt més fluid. “La primera setmana va ser de les més dures que he viscut mai. Però va acabar amb el partit a Terol en què els jugadors van respondre bé. Després, contra el Cornellà a casa, sabia que em jugava el crèdit. I vam aconseguir guanyar i jugar bé”, admet Juanjo Garcia que tenia clar que estava al davant de l’oportunitat de la seva vida, després d’un any i mig sense entrenar (ho havia fet a tercera divisió) i des d’aleshores com a executiu al capdavant del futbol base escapulat. “Tot va passar molt de pressa. Per a mi va ser difícil controlar les emocions”, reconeix el tècnic del Badalona.

Oliva té un 77% d’eficiència al capdavant del Lleida. El tècnic va arribar en una situació complicada, un candidat a l’ascens que feia cinc partits que no guanyava. Però l’empat i les dues victòries consecutives han tornat l’alegria al Camp d’Esports. “Per a un entrenador que arriba de nou, el seu missatge ressona més si s’aconsegueix una victòria a curt termini. Això no garanteix res en el futur però la situació que hi ha ara és la que volem tenir”, admet el veterà entrenador: “L’actual situació és d’optimisme, alegria i confiança. L’equip se sent més fort”.

Baixes

Per al partit de diumenge, tots dos equips hauran d’afrontar baixes d’importància. Les dues últimes es van conèixer ahir ja que el porter suplent del Badalona, Guille Lara, té una lesió al peu i haurà d’estar un mes i mig de baixa mentre que ahir el Lleida va anunciar que Alpha Bagayoko ha estat intervingut de la lesió al menisc i estarà recuperant-se durant quatre setmanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)