Nàstic

Un altre repte a la corda fluixa

2a divisió A. L’Osasuna, líder en ratxa i intractable a El Sadar, mesura les forces d’un Nàstic necessitat de punts i bones sensacions

El cuer transita per un tram de calendari en què podrà estar content si sobreviu i mostra símptomes per a l’optimisme. De moment, el Nàstic ho està fent, ja que va començar empatant a Riazor i dissabte passat va plantar cara al Cadis, sense puntuar, això sí. La tercera etapa és avui, en un altre repte de nivell, ja que visita el camp de l’Osasuna, líder. Després, l’esperen encara més rivals de dalt, l’Albacete, l’Oviedo i el Màlaga.

L’Osasuna basa el lideratge en el rendiment a El Sadar, on no ha perdut i ha guanyat els nou últims partits. Té, com el Nàstic, diverses baixes, però Enrique Martín no creu que les notin ja que “quan un equip està en dinàmica positiva tothom rendeix”.

Enrique Martín, a casa

El tècnic del Nàstic coneix molt bé l’Osasuna –n’ha sigut jugador i entrenador en diverses etapes– i per això té clar que el Nàstic no s’ha d’espantar per l’ambient d’El Sadar ni per la rauxa de l’equip de Jagoba Arrasate, i ha d’afrontar el partit sense complexos i amb el caràcter dels últims partits, en què, segons Martín, el seu equip ha recuperat el gol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)