2a divisió FEF

Reaccions a examen

2a divisió B. El Lleida i el Badalona s’enfronten amb l’objectiu de consolidar la nova dinàmica positiva

El Lleida i el Badalona no han tingut fins ara una temporada fàcil. Més irregulars del que voldrien, allunyar-se dels objectius en un moment determinat de la temporada es va cobrar, en els dos casos, l’entrenador. Ara ja fa algunes setmanes que tenen tècnic nou i tornen a descriure una trajectòria positiva que esperen consolidar en el tram clau de la temporada per assolir els reptes: l’ascens a segona A en el cas del Lleida de Joan Carles Oliva i la permanència sense patiments en el del Badalona de Juanjo García. Els dos equips es veuen les cares avui a la tarda al Camp d’Esports, on els locals, que han recuperat la tercera posició, buscaran la tercera victòria seguida i els visitants, que tenen cinc punts de marge respecte la zona de descens, el sisè partit sense perdre.

L’altre equip català ben situat a la zona alta és el Cornellà, cinquè a dos punts del quart. L’equip de Xavi Calm, però, fa quatre partits que no guanya i es pren la visita a Alcoi com l’oportunitat de reivindicar-se. Al Collao, però, li espera un partit exigent, ja que els locals ocupen la plaça de promoció per la permanència, necessiten la victòria i han fet una crida a l’afició. L’Espanyol B, que visita un Peralada que no consolida una línia positiva de resultats que el tregui del pou, també necessita els tres punts per mantenir-se prop dels primers, igual que l’Olot, que rep avui diumenge el líder, l’Atlètic Balears, en un dels duels atractius de la jornada. A la zona mitjana, però massa a prop del perill, hi ha el Sabadell, que rep l’Ebre amb l’objectiu de trencar la ratxa de cinc partits sense guanyar. Els arlequinats no troben l’empenta que buscaven amb la contractació de Kiko Ramírez, que només va guanyar el dia del debut.

Olot-Atl. Balears 12.00
Muncipal
Peralada-Espanyol B 12.00
Municipal
Sabadell-Ebre 12.00
Nova Creu Alta
Eixea-Terol 12.00
Municipal
Conquense-Vila-real B 16.30
La Fuensanta
Alcoià-Cornellà 17.00
El Collao
Lleida-Badalona 17.00
Camp d’Esports
Castelló-Atl. Llevant 17.15
Castàlia
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)