Girona

El coixí torna a fer goig

Es dispara. El Girona s’assegura acabar la jornada amb vuit punts de diferència respecte a la zona de descens, després de l’ensopegada del Vila-real a casa. El Valladolid també va perdre

Amb dues victòries i un empat en les últimes tres jornades, el Girona ha estat capaç de guanyar el nombre màxim de punts d’avantatge respecte a la zona de descens a què podia aspirar. Just abans de la sèrie que va començar al Bernabéu, el conjunt d’Eusebio Sacristán havia quedat amb un sol punt de marge. Tres setmanes més tard, i després d’acumular set punts de nou, el coixí ha crescut de manera espectacular, fins als vuit punts. Encara s’ha de tancar la 26a jornada, però la derrota del Vila-real a casa contra l’Alavés (1-2) assegura que els gironins l’acabin amb vuit punts de marge, una xifra que s’acosta al rècord de distància del curs (+10). Amb dotze partits per disputar-se (36 punts en joc), l’avantatge és per agafar molta tranquil·litat. El Rayo, que va encadenar contra el Girona la cinquena derrota, i el Vila-real, que ha guanyat una de les tretze últimes jornades, queden encallats en zona de descens amb 23 punts. També va ser bon negoci per al Girona la derrota –a l’RCDE Stadium– del Valladolid, al qual avantatja de cinc punts.

DE MÀXIMS

En tres setmanes ha passat d’un punt de marge a vuit, després de sumar-ne set
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)