Ensopegada del Girona

Divisió d’honor juvenil. L’equip d’Àlex Marsal torna a trobar-se amb la derrota en el seu camí, a Mallorca, en un duel en què li remunten el resultat i se li escapa en els últims minuts

MALLORCA 2 GIRONA 1

MALLORCA:Aaron, Akil, Mata, Gayà, Prada, Sintes, Valverde (Miguel, 58’), Florit (Mercadel, 46’), Gálvez (Mario, 71’), Tom (Llabres, 89’) i Monti.GIRONA:Torra, Joel, Manel, Resta, Aleix, Miguel (Ibra, 87’), Claudio, Arnau, Ousama (Bili, 81’), Mate (Jandro, 74’) i Pep.GOLS:0-1 (47’) Claudio. 1-1 (65’) Mercadel. 2-1 (83’) Monti.ÀRBITRE:Borreda Giménez.T.G.:A Prada, Matas i Sintes, del Mallorca, i a Aleix i Miguel, del Girona.

El Girona no aconsegueix la victòria que li permeti esborrar d’una vegada la mala dinàmica en la qual està immers. Després d’encadenar dos meritoris empats contra el Saragossa i l’Espanyol, els dos primers classificats del campionat, el juvenil blanc-i-vermell va tornar a ensopegar amb la derrota, ahir al feu del Mallorca, en un partit en què va començar guanyant, però que se li va acabar escapant en el tram final. El bagatge és d’una victòria en els deu darrers partits disputats i cinc jornades seguides sense guanyar.

No va merèixer tant de càstig, però, el conjunt entrenat per Àlex Marsal a territori mallorquí. I és que després d’una primera part equilibrada, amb arribades per tots dos equips, en què el marcador no es va alterar, en la segona sí van colpejar amb encert els blanc-i-vermells i després d’una jugada entre Ousama i Claudio, resolta per aquest últim amb un xut a l’escaire, es van avançar. La diana del jugador portuguès, nova incorporació i que es va estrenar amb gol, no va servir, ja que el Mallorca va aconseguir remuntar. Primer, Mercadel, culminant una jugada enrevessada dins de l’àrea visitant després d’un servei de banda, va fer l’empat; i al final, quan faltaven set minuts i s’entreveia l’empat com a desenllaç, Monti, va finalitzar una bona jugada per la banda dreta del conjunt mallorquí, que va acabar amb una passada de la mort, en un instant en què no va deixar reaccionar l’equip gironí.