Nàstic

Ambició sense encert a Pamplona

2a divisió A. El Nàstic té ocasions per puntuar contra el líder, que s’endú el triomf amb un gol de Torres (39’)

OSASUNA 1 NÀSTIC 0

OSASUNA:Rubén; Nacho Vidal, David García, Unai García, Clerc (Endika, 63’); Oier, Iñigo Pérez; Roberto Torres, Rubén García (Xisco, 78’), Olavide (Fran Mérida, 69’); i Brandon.NÀSTIC:Bernabé; Salva Ferrer, Fali, Mikel Villanueva, Josema (Barrada, 58’); Pipa, Thioune, Cotán (Viti, 74’), Abraham; Kanté i Sadik (Uche, 68’).GOLS:1-0 (39’) Roberto Torres.ÀRBITRE:López Toca.T.G.:als visitants Sadik, Abraham i Viti.PÚBLIC:15.389 espectadors.

El Nàstic no és l’equip indolent i sense idees dels primers mesos de competició, però té la mala sort que la millora de les prestacions es produeix coincidint amb un tram de calendari massa complicat. Ahir, per exemple, el Nàstic va visitar el camp del líder, l’Osasuna, i, malgrat que va ser ambiciós i va tenir ocasions de gol, va tornar a perdre, i són ja set partits sense vèncer. Els navarresos, amb més confiança i consistència, en van fer prou amb un gol de Roberto Torres en els últims minuts de la primera part (38’) per endur-se una victòria que els manté a dalt de tot.

Enrique Martín va demanar en la prèvia que el seu equip jugués sense complexos, i hi va posar de la seva part amb un esquema força ofensiu, amb dos puntes, Kanté i Sadik, en l’onze inicial. El sabadellenc, que ha millorat la cara ofensiva del Nàstic amb la seva arribada en el mercat d’hivern, va tenir la primera ocasió del partit, amb una volea forçada. També en la primera meitat Sadik va tenir el 0-1 a prop amb un cop de cap que va enviar la pilota a prop del travesser. De totes maneres, l’Osasuna tenia més domini i sovintejava més l’àrea rival, exigint la concentració de Bernabé, que va aturar les rematades dels locals, també la de Roberto Torres en l’1-0. Segons l’àrbitre, però, ho va fer darrere de la línia de gol, per bé que per molt poc.

L’Osasuna va sortir en la segona part marcant terreny i fent treballar de nou Bernabé, però de mica en mica el Nàstic va avançar les línies buscant l’empat. Els locals es van centrar a mantenir la renda i es van haver d’encomanar a la seguretat del seu porter, que va atrapar un xut ras de Kanté després d’un bon retall, i a la mala punteria dels grana, com en un cop de cap de Barrada. El Nàstic va arribar al final sense benzina i amb 10 per la lesió de Fali.