2a divisió FEF

Que l’alegria torni a casa

Necessari. El Peralada rep la visita de l’Espanyol B (a les 12 h) conscient que ha de sumar els tres punts al municipal per no complicar-se una mica més l’objectiu de la permanència

No és cap novetat que el Peralada afronti una jornada des de la zona de descens, però sí que el temps comença a demanar pressa i les oportunitats de sumar de tres en tres per sortir de les últimes posicions no es poden deixar escapar. Per això avui el Peralada té molt clar que al municipal ha d’aconseguir una victòria contra un Espanyol B que des de la sisena posició té unes aspiracions força més ambicioses. “Estar en descens no és anecdòtic perquè sempre que t’hi veus afecta però sabem que només importa com s’acaba. Sabem que hem de millorar en certs aspectes i ho volem demostrar des de ja, perquè tenim bones sensacions després de l’empat a Vila-real, que ens ha reforçat la moral i la confiança”, valora el tècnic dels xampanyers Chicho Pèlach.

Si una cosa té clara el Peralada és que per aconseguir la victòria haurà de trobar la manera de veure què l’ha dut a no perdre cap partit a domicili des del mes de novembre i a guanyar en quatre de les últimes set jornades. I, per fer-ho, haurà de millorar molt la versió que va oferir en el partit de la primera volta a la ciutat esportiva Dani Jarque. “Al seu camp vam fer el pitjor partit de tota la temporada i ho recordem bé, així que haurem d’estar més atents que mai. Ens van passar per sobre en molts moments i sempre vam estar lluny de puntuar”, analitza Chicho, que elogia el filial blanc-i-blau: “És un grandíssim equip, amb molta entitat i qualitat. En l’atac organitzat són capaços d’associar-se d’allò més bé, així que haurem d’intentar estar encertats en la pressió per aconseguir que no estiguin còmodes en cap moment.”

Els xampanyers voldran aprofitar el factor camp després d’haver trencat una molt bona ratxa al municipal amb la derrota contra l’Ontinyent (0-1) de fa 15 dies. “No vam fer un partit per perdre però això ens demostra que hem de fer molt més si volem guanyar i fer-nos forts a casa, que és vital per aconseguir la permanència”, comenta el tècnic gironí, que per al partit d’avui, a banda del lesionat Soni, tindrà les baixes importantíssimes per sanció de Santi Bueno i Pau Miguélez. D’altra banda, Suárez podrà ser a la porteria tot i haver estat convocat divendres amb el primer equip, i Chicho també comptarà amb Paik per primera vegada aquest 2019.

Estar en descens no és anecdòtic perquè sempre que t’hi veus afecta però només importa com s’acaba
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
Són capaços d’associar-se d’allò més bé, així que haurem d’estar encertats en la pressió perquè no estiguin còmodes
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)