Reus

Oliver va transferir diners del Reus a una empresa seva

La crisi roig-i-negra. L’expropietari assegura que va cobrar-se un préstec que havia fet al club, que en aquell moment ja acumulava deutes urgents

Joan Oliver va fer una transferència de 300.000 euros, que la Lliga havia pagat al Reus, cap a una empresa seva, Core Stole SL, gestionada també per Joan Laporta, segons informa la Cadena SER. La raó que dona Oliver per aquesta operació és que va cobrar-se un préstec que ell mateix havia fet al Reus, tot i que en aquell moment, just abans de l’agudització de la crisi roig-i-negra, l’entitat reusenca ja acumulava deutes molt urgents, sobretot pel que fa al pagaments de les nòmines a jugadors, tècnics i treballadors. De fet, l’empresa d’Oliver reclama actualment al Reus 700.000 euros en concepte de préstecs. Segons la SER, el Reus també deu 400.000 euros a l’empresa encarregada del manteniment de la gespa, Garden Tona; 300.000 a l’agència de viatges Nautalia, i 250.000 a Kelme, tot i que hi ha més empreses i clubs amb els quals el Reus té deutes.

En concurs de creditors

L’entitat roig-i-negra té un deute total de 7.800.000 euros segons les dades de l’escrit de la petició de concurs voluntari de creditors que el Reus ha fet avui, tal i com estava previst. L’entitat va iniciar el procés el 2 de novembre, amb l’entrada en el preconcurs, i ara ja és oficial que entra en concurs de creditors. El deute és molt superior als 5.000.000 que deia Oliver, però en la línia del que va assegurar el nou propietari, Clifton Onolfo, un cop revisats els comptes de l’entitat després de la seva arribada a Reus.

Per altra banda, els jugadors del filial, que fa dies que expressen públicament el seu malestar i que s’han plantejar plantar-se, han començat a cobrar les nòmines pendents.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)