Girona

Eusebio: “Sempre és atractiu jugar una final”

Supercopa de Catalunya. Amb la motivació que suposa un títol en joc, el tècnic del Girona remarca que el partit contra el Barça pot anar bé per rodar futbolistes i agafar confiança

El tècnic del Girona Eusebio Sacristán ha analitzat la final de la Supercopa de Catalunya que demà (18.45 h) l’enfrontarà al Barça a la Nova Creu Alta de Sabadell: “Sempre és atractiu jugar una final, i si és contra un club de tant prestigi com el Barça i amb un títol que és important al nostre territori doncs molt més”. L’entrenador també ha comentat que l’enfrontament pot aportar diverses coses positives a la plantilla més enllà del resultat: “És evident que pot ser una bona oportunitat per donar minuts als futbolistes que estan tenint menys pes en la lliga. Tenim jugadors que surten de lesions i necessiten agafar confiança. També ens pot anar bé per continuar creixent a través del sistema de joc que hem començat a aplicar en els últims enfrontaments”.

Sobre la convocatòria, Eusebio ha remarcat que els jugadors de la primera plantilla que no ha convocat és per força major: “Bounou ha tingut la grip però estarà a punt per la lliga; Planas va fent passos cap a la recuperació, i Juanpe està lesionat i Ramalho va acabar amb una sobrecàrrega el partit contra el Rayo”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)