Girona

El Girona hi creu

Convocatòria. Eusebio crida tots els jugadors disponibles del primer equip (16) i quatre més del filial

Amb molt per escollir, Eusebio va fer una convocatòria que, si més no, deixa clar que el tècnic vol lluitar pel títol i aconseguir treure profit de la final d’aquesta tarda. És possible que acabi donant descans a alguna de les primeres espases, tot i que la normativa de la supercopa possibilita que els 20 jugadors que van entrar en la llista puguin saltar a la gespa perquè es poden fer fins a nou canvis. Els únics que van quedar fora de la convocatòria ho van fer per causes de força major: Bounou, perquè faci net del procés gripal que ja el va fer caure de la convocatòria a Vallecas; Juanpe, que també va ser baixa al camp del Rayo, per continuar fent passos endavant en la recuperació, i Ramalho, que va acabar tocat el darrer partit de lliga, per prevenció. Les baixes van ser les ja habituals d’Aday, Mojica i Carles Planas. “Va millorant de mica en mica i està a prop de poder-ho fer tot, però encara no està a punt per jugar”, va dir Eusebio sobre el de Sant Celoni, que està enllaçant recaigudes d’una manera preocupant des que va aterrar fa dos estius a Montilivi (el curs passat va jugar cinc partits i enguany, quatre). En la llista hi ha quatre jugadors del Peralada: Suárez, Valery, Eric Montes i Paik.

Pel que fa a l’onze, el tècnic del Girona va reconèixer que hi ha possibilitats que juguin “si no tots els jugadors, pràcticament”. Tot i això, també va puntualitzar que els futbolistes que actualment estan tenint menys pes els caps de setmana disposaran avui de més minuts.

LES BAIXES

No hi són Bounou, Juanpe i Ramalho ni els habituals Aday, Mojica i Planas

LA NORMATIVA

Els 20 convocats són susceptibles de ser alineats perquè es poden fer nou canvis

L’ONZE

Eusebio diu que jugaran “gairebé tots”, però prioritzarà els menys habituals
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)