Reus

El Deportivo fitxa l’exjugador del Reus Vitor Silva

2a divisió A. El portuguès era l’únic futbolista de la plantilla roig-i-negra que encara no tenia equip

Vitor Silva feia dies que s’entrenava a prova amb el Deportivo, que finalment ha decidit fitxar-lo fins a final de temporada, tal i com ha fet oficial avui dimarts el club gallec. El mitja punta portuguès de 35 anys, que tornarà a estar sota les ordres del tècnic Natxo González, era l’únic futbolista del Reus que encara no havia trobat equip per a la segona volta. Hi ha, no obstant, l’excepció del porter Pol Freixanet, que es va lesionar de gravetat en un genoll poc abans que el Reus fos expulsat de la competició i que es recupera en el seu anterior club, el Fuenlabrada.

Així, tots els exjugadors del Reus ja estan col·locats: Edgar Badia, Jesús Olmo i Alfred Planas a l’Elx, Alejandro Catena al Rayo Vallecano, Borja Herrera a l’Albacete, Ángel Bastos a l’Extremadura, Mikel Villanueva al Nàstic, Tito Ortiz al Sandefjord noruec, Shaq Moore a l’Atlètic Llevant, Adri Guerrero al València Mestalla, Karim Yoda al Karpaty Lviv ucraïnès, Vitor Silva al Deportivo, Àlex Carbonell al Còrdova, Gus Ledes al Numància, Juan Domínguez a l’Sturm Graz austríac, Mario Ortiz al Racing de Santander, Ricardo Vaz a l’OFI de Creta, David Querol al Cadis, Miguel Linares al Saragossa, Fran Carbia al Dinamo de Tbilisi georgià i Isaac Cuenca al Sagan Tosu japonès.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)