Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Hem de gaudir d’aquesta final”

La final de la supercopa de Catalunya arriba en un bon moment per al Girona, tant pel rendiment en la lliga com per l’estat físic d’un equip que fa poques setmanes patia per fer les convocatòries. Amb aquest escenari, el tècnic blanc-i-vermell, Eusebio Sacristán va reconèixer que el duel contra el Barça els suposa més una oportunitat que una nosa en el camí: “Sempre és atractiu jugar una final contra el Barça, i amb un títol en joc. És una competició important al nostre territori i també una bona ocasió per continuar creixent com a equip i com a club.” En aquest sentit, l’entrenador de La Seca va assenyalar que el partit serà un bon banc de proves per a futbolistes que fa setmanes que estan aturats a causa de les lesions: “A alguns jugadors els anirà molt bé jugar aquest partit. Homes com Roberts, Muniesa, Doumbia... podran competir després de les lesions que han tingut”, va explicar Eusebio, que també va deixar clar que, amb la possibilitat de fer nou canvis, “pràcticament tots els convocats tindran l’oportunitat de gaudir de la final”.

Un duel de prestigi

Eusebio va recordar que el Girona jugarà la supercopa de Catalunya “gràcies a la bona temporada que es va fer el curs passat” i va dir que “és un premi a la feina feta”. Pel que fa al rival, el Barça, Eusebio va explicar que, més enllà de l’onze que presenti Ernesto Valverde, jugar-hi sempre és un repte de màxima exigència: “Si juguen al seu millor nivell és complicat guanyar-los, però en els dos partits que hem fet de lliga sempre hi hem competit i fins i tot hi hem empatat. M’imagino que col·locarà els futbolistes que tenen menys càrrega de partits, però, més enllà de les seves decisions, un partit i un rival així mereixen el màxim respecte per part nostra.”

Per acabar, Eusebio també va valorar el rol que ha d’assumir Valery fins a final de curs, ja que no pot tornar al filial i al primer equip es van recuperant efectius: “Estic encantat amb ell i l’animo a seguir treballant. Ara s’ha perdut dos partits però pot tornar a entrar en qualsevol moment”, va sentenciar.

UNA MOTIVACIÓ

“És atractiu poder jugar una final contra el Barça i amb un títol en joc”

RECONEIXEMENT

“Disputar aquest partit també és un premi a la gran feina que es va fer el curs passat”

EL RIVAL, EL BARÇA

“Jugar contra ells sempre mereix el màxim respecte més enllà de l’onze que facin”

UNA OPORTUNITAT

“Ens convé rodar homes que surten de lesió i fer créixer el nou sistema de joc”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)