Girona

La lesió de Douglas, la notícia més negativa

Peatge. El brasiler només va durar tres minuts al camp en una escena que va recordar la que va viure en el partit de copa a Vitòria

Cridat a ser un home important en el nou sistema de joc d’Eusebio, el tècnic del Girona va reservar Douglas Luiz d’inici però li va donar entrada després del descans en substitució de Pere Pons. El brasiler va durar poc a la gespa, ja que als tres minuts es va deixar caure i ràpidament va demanar el canvi mentre es tocava la part posterior de la cuixa. L’escena va recordar molt la que es va viure a Vitòria en el partit de setzens de final de la copa contra l’Alavés: en aquella ocasió, Douglas Luiz també va sortir després del descans i al cap de 21 minuts va marxar lesionat i va estar de baixa durant quatre jornades. Després de la lesió de Douglas, Lozano també va encendre les alarmes amb una relliscada, però es va poder incorporar de nou al joc abans de ser substituït.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)