Girona

Els anteriors, en lligues

De campions. El Girona, que amb la supercopa compensa el buit a la copa Catalunya, té títols de segona B, tercera, primera catalana i preferent, sempre abans de l’accés a la LFP

Amb la victòria contra el Barça en la seva primera participació en la supercopa de Catalunya, el Girona va compensar el buit a la copa Catalunya, competició en la qual solia participar però que mai no havia guanyat, amb dues finals perdudes durant l’etapa a segona A. El trofeu que va aixecar Àlex Granell dimecres a Sabadell és el primer que aconsegueix el club des que es va instal·lar a la Lliga de Futbol Professional. Els anteriors trofeus del club, més enllà dels torneigs d’estiu, són els que l’acreditaven com a campió de lliga. L’últim va ser la temporada 2007/08, en què l’equip de Raül Agné va manar amb autoritat en el grup tercer de segona B abans d’aconseguir pujar a segona, mig segle després. El Girona també té títols de campió de tercera –el darrer, el curs 2005/06, que va tenir molt mal regust perquè l’equip de Domènec Torrent no va pujar–, de primera catalana i de regional preferent.

2018/19:
Supercopa
2007/08:
Campió de segona B
2005/06:
Campió de tercera
1988/89:
Campió de tercera
1982/83:
Campió de preferent
1954/55:
Campió de tercera
1947/48:
Campió de tercera
1935/36:
Campió de segona
1933/34:
Campió de tercera
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)