Girona

Per reforçar el treball

Efectes. Més enllà del maldecap amb Douglas, el Girona confia que el triomf en la supercopa li doni un altre impuls en una fase productiva i de plena adaptació al nou sistema de joc

La lesió de Douglas és la taca de la victòria del Girona contra el Barça, que va donar als blanc-i-vermells el seu primer títol en el futbol professional. A més de l’alegria per aixecar un trofeu, un fet al qual no estan gens acostumats, els gironins destaquen l’impuls que els ha de donar la victòria en una fase de la temporada en què han reaccionat de manera contundent per allunyar-se de la zona prohibida de la classificació.

“En aquests partits, busques objectius que et serveixin per a la lliga. Una altra porteria a zero, generant un bon futbol amb aquest sistema que estem consolidant i treballant bé en la pressió. Teníem l’objectiu de treballar molts conceptes que ens poden anar bé per al partit de diumenge”, explica Àlex Granell, l’encarregat d’aixecar la copa. “Ens fa molt feliços. Estem molt contents i sabem que l’afició, també. Els darrers anys estem escrivint una història molt bonica, i em sento un privilegiat per ser-ne protagonista”, va dir el capità. Un altre gironí, Pere Pons, també es mostrava “content i feliç” per la supercopa. “Fa il·lusió aixecar un títol”, deia el de Sant Martí Vell. “El mister ens va dir des del primer moment que no era un amistós, ni de bon tros, sinó una oportunitat per treballar els automatismes d’aquest sistema de joc”, va explicar Pere Pons.

REACCIONS

Estem escrivint una història molt bonica i em sento un privilegiat per ser-ne protagonista. Aquest títol és un orgull per a tots
En aquests partits, busques objectius que et serveixin per a la lliga, conceptes que ens poden anar molt bé
Àlex Granell
No era un amistós, sinó una bona oportunitat per treballar els automatismes del sistema de joc
Pere Pons
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)