1a femenina

Un horitzó ben carregat

1a divisió femenina. El Barça es jugarà aquest mes de març les seves últimes opcions a la lliga i el bitllet per a les semifinals de la Champions League contra el LSK Kvinner

La calma abans de la tempesta. L’aturada de seleccions, que a can Barça més que tranquil·la només ha fet que portar males notícies en forma de lesions, ha servit per agafar aire abans d’afrontar un mes de març en què n’hi haurà ben poc, de temps per respirar.

En menys d’un mes, el Barça es jugarà les seves últimes opcions a la lliga i el bitllet per a les semifinals de la Champions League, una competició que més enllà d’una il·lusió, ha passat a ser la taula de salvació a la qual s’aferra el conjunt blaugrana per no tancar una temporada en blanc. Així, després de rebre la Real Sociedad dimecres, el conjunt blaugrana afrontarà 15 dies de màxima exigència amb la visita al camp de l’Atlético (diumenge 17) i l’eliminatòria a doble partit contra el Kvinner noruec –primer al Mini i després a Lillestrom–.

Entremig dels partits de Champions, les blaugrana rebran el València i tancaran el mes a Logronyo, en un tram de competició en què les de Lluís Cortés s’ho juguen tot.

Un problema en l’eix central

El Barça afrontarà, a més, aquest carregat tram de curs condicionat per les lesions. En principi, la defensa Andrea Pereira només té un esquinç que no sembla un problema greu, però també és ben cert que l’eix de la defensa s’està convertint en un maldecap per al cos tècnic blaugrana, que segur que no podrà comptar amb Van der Gragt, una habitual en la infermeria. L’holandesa només ha pogut jugar sis partits aquest curs amb la samarreta blaugrana, un fet que ha carregat de minuts la mencionada Pereira i Mapi León, l’única central pura que li queda al tècnic culer. L’any passat, endarrerir la posició de Patri Guijarro va ser una solució que enguany no es repetirà, almenys fins a final de mes, ja que la balear també està de baixa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)