Girona

Eusebio: “Volem aprofitar el moment que estem passant”

Convocatòria. Juanpe i Bounou són les novetats a la llista en relació al duel a Vallecas en detriment del lesionat Douglas Luiz i del porter José Aurelio Suárez

Eusebio Sacristán ha introduït dues novetats a la llista de convocats respecte el duel a Vallecas. Un és el retorn del porter Bounou i l’altre, el de Juanpe, que torna després de superar una lesió muscular. Es queden fora Douglas Luiz, lesionat i que estarà fora unes quatre setmanes i el porter José Aurelio Suárez.

Els divuit.

Bounou, Iraizoz, Ramalho, Porro, Alcalá, Muniesa, Bernardo, Raúl García, Juanpe, Aleix Garcia, Àlex Granell, Portu, Pere Pons, Borja García, Patrick Roberts, Choco Lozano, Cristhian Stuani i Doumbia.

El 4-1-4-1 i la baixa de Douglas.

Tinc decidit qui ocuparà el seu lloc. Sí que és veritat que Douglas s’havia adaptat perfectament a aquesta posició i estava tenint un rendiment molt bo que l’equip estava agraint. Ara hem de mirar cap endavant, tenim altres jugadors, que ho poden fer molt be en aquesta posició i ens decidirem per un d’ells.

Tornar a guanyar a casa.

És important per nosaltres aquest partit. Son 3 punts importants per continuar en la línia de joc i resultats que hem tingut en els darrers partits i també per tornar a guanyar a casa i donar una alegria a la nostra afició.

El València, amb l’Europa League.

El més important és el que tu puguis fer. Volem fer les coses molt bé, fer un bon partit, de ritme i intensitat. I també de paciència, perquè jugar contra el Valencia s’ha de tenir paciència per trobar els espais i per això necessites també no fer atacs molt directes perquè ells es troben be amb una defensa sòlida com la que tenen i hem de tenir tranquil·litat. Ells han jugat un partit, i això pot ser per bo nosaltres si fem les coses bé i provoquem que ells facin un desgast. Son un gran equip amb grans jugadors que pot fer rotacions, que està en un bon moment anímic amb bons resultats, s’han classificat per a la final de copa i estan a l’Europa League. És un rival que respectem i nosaltres hem de seguir fent passos per al nostre objectiu..

El partit de la primera volta.

És un partit completament diferent. Ells ara estan amb confiança i en un gran moment anímic i de resultats. El nostre respecte al nostre rival, però hem de pensar amb nosaltres, donar-li continuïtat al nostre joc. Volem aprofitar el moment que estem passant.

La lesió de Douglas Luiz.

S’han produït dues lesions en condicions molt similars, sortint des de la banqueta. Pot ser que sigui un jugador que necessita més temps d’escalfament. L’altre dia els vaig cridar una mica abans, per donar les consignes i en un cas com el seu haurem de tenir-ho en compte perquè faci escalfaments més llargs que els seus companys. És un aprenentatge per tots.

Un mes després de la derrota amb l’Osca.

Hem aconseguit que el nostre joc i els resultats siguin bons. Hem de seguir amb les bones sensacions, però sabent de les dificultats de la competició i seguir enfocats en els detalls que hem canviat, assentar-los i millorar-los per seguir el camí.

Dos Girones, un a fora i l’altre a casa.

Hem passat una fase de partits durant la temporada que els resultats no ens acabaven d’arribar. En els últims partits ho hem aconseguit. L’ultim partit a casa contra la Real Sociedad crec que vam fer mèrits per aconseguir alguna cosa mes. No crec que hi hagi alguna cosa especial que faci que ens comportem d’una manera diferent a casa que a fora. Hem de continuar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)