Girona

Tornen Bounou i Juanpe

Canvi a la porteria. El marroquí recuperarà la titularitat després de l’absència a Vallecas, però és possible que el central comenci a la banqueta

Les novetats en la llista d’Eusebio van ser Yassine Bounou i Juanpe Ramírez, dos titulars indiscutibles en condicions normals. Tot fa pensar que el marroquí tornarà sota els pals malgrat que Gorka Iraizoz va mantenir –amb poca feina, això sí– el zero a Vallecas. Més difícil és saber si Juanpe prendrà el lloc a Alcalá o a Bernardo. El canari és un valor segur a l’eix, però s’haurà de veure si el tècnic li fa lloc d’inici tenint en compte que el murcià i el colombià van ser una parella sòlida al camp del Rayo. De fet, en els tres últims partits de lliga (el 7 de 9, amb el 4-1-4-1 i un sol gol encaixat), l’únic central intocable ha estat Pedro Alcalá (Al Bernabéu i a casa contra la Real Sociedad va fer parella amb Juanpe i divendres passat amb Bernardo).

L’altra incògnita que ha de resoldre Eusebio és qui ocuparà la vacant que deixa el lesionat Douglas Luiz. Els principals candidats són Pere Pons i Aleix Garcia. El de Sant Martí Vell dona millor pressió –molt vàlida també a segona línia– i el d’Ulldecona, millor sortida de pilota, un aspecte que Eusebio té molt en compte. El brasiler, que estarà entre tres i quatre setmanes de baixa, donava l’equilibri amb posicionament i també distribució.

Cap del filial

Amb cada vegada més efectius disponibles, Eusebio va tornar a fer una convocatòria sense jugadors del filial, com el dia de la Real Sociedad. La recuperació de Bounou va implicar que Suárez torni al Peralada. El tècnic tampoc ha cridat Paik ni Valery Fernàndez, mig atrapat en un laberint ja que no pot baixar al filial –ha jugat més de deu partits– i va haver de ser descartat per Eusebio, que també va deixar fora de la llista de divuit Carles Planas. El de Sant Celoni sembla que per fi ha deixat enrere les lesions i recaigudes.

L’onze presenta pocs dubtes més enllà de definir si serà Aleix o Pere Pons el que jugui davant de la defensa. No sembla que Ramalho hagi de perdre la titularitat en benefici de Pedro Porro, malgrat que el de Barakaldo va acabar el partit a Vallecas amb molèsties. Patrick Roberts tampoc està a punt per jugar d’entrada, però probablement tindrà minuts. Al davant, Stuani té el lloc més que garantit.

ELS CENTRALS

Tot i que el canari era indiscutible, tot fa pensar que Bernardo i Alcalá continuaran a l’eix

LA CONVOCATÒRIA

El tècnic va fer una llista sense jugadors del filial i també va descartar Planas

LA INCÒGNITA

Sense el lesionat Douglas Luiz, Eusebio té les cartes d’Aleix Garcia i Pere Pons
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)