Girona

Marcelino García Toral

Entrenador del València

“En la primera volta vam fer un gran partit i no vam sumar”

L’aspiració del València, recuperat del mal moment que va passar a l’inici de campionat i que va hipotecar-li el camí en la lliga, és acabar quart. Per assolir l’objectiu, que no està ni molt menys a prop, cada partit representa una oportunitat per retallar punts, i la visita aquesta tarda a Montilivi és, en aquest sentit, transcendental. “Aquest és un partit important”, va afirmar ahir Marcelino, el tècnic del conjunt xe, que encadena dotze enfrontaments, entre copa, Europa League i lliga, sense perdre. “Volem confirmar el bon moment amb una victòria fora de casa, que seria la segona consecutiva, després de guanyar amb solvència l’Athletic, un equip que també venia amb bona dinàmica”, hi va afegir l’asturià, que no fa cas de la mala ratxa del Girona a casa. “Sempre parteixo de la base que prefereixo jugar a casa abans que a fora, però els números en el seu cas diuen això. No ens podem confiar: aquí en la primera volta vam fer un gran partit que no ens va permetre sumar ni un punt. Esperem repetir les mateixes sensacions i tenir més efectivitat per sumar els tres punts, que serien molt importants”, va explicar Marcelino, tot recordant el partit de la primera volta, en què el Girona va imposar-se (0-1) a Mestalla. “Ara, després de sumar 7 punts de 9, el Girona s’ha col·locat en una situació còmoda, però amb el màxim de respecte volem guanyar i confirmar una segona victòria en la lliga”, va manifestar.

El preparador també es va referir a les rotacions que podria introduir en l’alineació, després de jugar dijous el partit d’anada de vuitens d’Europa League contra el Krasnodar, tenint la tornada en l’horitzó. “De canvis en farem, com en fem cada vegada que tenim tres partits per setmana. Tota la plantilla està en un gran nivell”, va aclarir.

ROTACIONS

“De canvis en farem, com en fem cada vegada que tenim tres partits per setmana”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)