Nàstic

Un penal en l’afegit dona un triomf clau al Nàstic (1-0)

2a divisió. El gol de Sadik en el darrer minut dona la victòria al conjunt grana, superior durant bona part del matx però mancat d’efectivitat de cara a porteria

El Nàstic es nega a rendir-se i ha agafat aire gràcies a un triomf vibrant contra l’Albacete, situat en la zona de promoció d’ascens. Els grana, sense punteria en la rematada final, han estat superiors durant bona part dels 90 minuts, tot i que el cansament els ha passat factura en el tram final. Ha estat aleshores, quan pitjor ho estaven passant els tarragonins, quan un penal per mans del defensa Gentiletti ha donat a Sadik l’opció decidir el partit i sumar tres punts merescuts que donen vida al conjunt d’Enrique Martín, que feia set partits que no guanyava.

De fet, han estat els grana qui s’han acostat primer a la porteria rival amb una rematada de cap de Noguera a la sortida d’un córner, tot i que uns minuts després, Zozulia l’ha tingut encara més clara per obrir el marcador. El davanter ucraïnès ha connectat, des de l’interior de l’àrea, un cop de cap impecable que ha sortit fregant el pal. Tot i l’ensurt, el Nàstic no ha perdut la cara al partit i al minut 35, Luis Suárez, molt actiu en aquest primer temps, ha fet lluir l’exporter grana Tomeu Nadal en un xut sec que buscava l’escaire. Kanté, ho ha provat poc després, mentre que altra vegada el colombià Luis Suárez ha fet intervenir el sentinella visitant.

A la represa, el Nàstic ha sortit disposat a endur-se el triomf i el central Noguera hauria pogut inaugurar el marcador amb una ocasió immillorable. Completament sol dins l’àrea petita, però, ha enviat la seva rematada massa centrada i Tomeu Nadal ha salvat el perill (56’). Però el partit se li ha fet llarg al conjunt d’Enrique Martín i, en el tram final, l’Albacete ha agafat el comandament del matx. Només Susaeta, però, en una falta que s’ha passejat per l’àrea sense que ningú la toqués, ha posat l’ai al cor a l’afició local abans d’entrar en un temps afegit que ha estat una autèntica bogeria. En una falta lateral aparentment sense perill, l’àrbitre ha vist unes clares però innocents mans de Gentiletti dins l’àrea i Sadik no ha desaprofitat l’oportunitat de donar el triomf al Nàstic des del punt de penal (94’). Abans de poder celebrar, però, els grana han patit un bon ensurt en forma de xut al pal de Zozulia després d’una excel·lent maniobra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)