El Girona rep un càstig massa dur contra el València (2-3)

1a divisió. Els gironins són millors que el conjunt valencianista però amb un jugador més encaixen un gol a l’últim minut i es queden sense premi

El malson del Girona a Montilivi continua, i ja fa vuit partits que els d’Eusebio no hi sumen els tres punts. En el duel d’aquesta tarda però, el càstig ha sigut del tot immerescut ja que han sigut millors que el València i han encaixat el gol de la derrota en el darrer sospir.

La primera meitat a Montilivi ha sigut igualada i entretinguda entre dos equips que han buscat amb insistència la porteria contrària. El primer en colpejar ha sigut el València, que gràcies a una passada a l’espai cap a Guedes ha permès al portuguès marcar el 0-1 (14’). El Girona s’ha refet ràpid del cop, i ferm en defensa ha anat creixent en atac. L’empat però ha arribat a través d’una falta lateral servida per Granell. La seva centrada, excel·lent, ha sigut rematada de cap per Ramalho (22’). Fins al descans, cada equip ha disposat de dues bones oportunitats per avançar-se: per part gironina, Stuani ha rematat de cap desviat, i per la banda valencianista, entre Bounou i Bernardo han evitat que la canonada de Gudes acabés al fons de la xarxa.

En la segona meitat, els gironins han mantingut el bon nivell i han tingut contra les cordes al València però en una acció aïllada, Parejo ha engaltat un xut des de la frontal i ha marcat l’1-2 (53’).

D’una banda a l’altra

De nou, els blanc-i-vermells no han abaixat els braços després de rebre el segon gol i l’expulsió del valencianista Roncaglia els hi ha donat ales en els darrers minuts. Totalment llençats a l’atac, el VAR ha concedit un penal per mans d’un defensor que Stuani ha transformat amb l’empat a dos (83’). Els d’Eusebio, portats per l’eufòria, han buscat amb insistència la diana de la victòria però una pèrdua de Roberts al mig del camp amb possible falta sobre el britànic s’ha convertit en un contraatac dirigit per Ferran, que feia pujar el 2-3 (89’). Tot i la batzegada, el Girona ha tingut a tocar l’empat en una doble rematada de cap de Doumbia i Portu que Neto ha salvat dues vegades sobre la línia de gol.