2a divisió FEF

Arribar i moldre

2a divisió B. En deu minuts en el terreny de joc, el debutant Néstor Albiach (Badalona) va marcar el gol de la victòria contra l’Hèrcules, un dels gallets de la lliga

El Badalona feia molt que esperava que el seu davanter centre funcionés. I en deu minuts ha demostrat encertar-la amb el fitxatge de Néstor Albiach. El punta valencià va debutar diumenge passat contra l’Hèrcules entrant en el minut 61, i en el 71 va marcar el gol de la victòria que allarga el gran estat de forma dels escapulats.

Albiach portava tres setmanes entrenant-se amb l’equip mentre esperava l’autorització internacional per part de la FIFA. El darrer país on havia jugat era la República Txeca i tot es va desencallar la setmana passada quan els escapulats van descartar el fitxatge d’Emaná i van rebre el transfer per adquirir el davanter. Diumenge, contra l’Hèrcules, Juanjo Garcia no va dubtar i quan l’equip estava preparat per mossegar, després d’empatar el gol inicial del rival, va fer entrar Albiach que, després de deu minuts a sobre del terreny de joc, va engaltar una pilota dins l’àrea i va batre Ismael Falcón. “Tots els jugadors somiem amb un debut d’aquesta manera”, va indicar Albiach al finalitzar l’enfrontament: “Aconseguir els tres punts a casa, contra un rival com l’Hèrcules i fent-ho marcant és una gran sensació. Ara cal seguir demostrant en els propers partits de què som capaços”, va indicar el jugador.

El Badalona manté la seva ratxa intacta amb Juanjo Garcia a la banqueta. Des de l’arribada del tècnic, que va substituir a Calderé, l’entitat ha escalat cinc posicions i ara és a nou punts de la zona de promoció d’ascens. El registre amb el nou tècnic és immaculat: quatre victòries i tres empats.

El secretari tècnic també acomiadat

g.d.m / A.r

Sembla que el desembarcament que l’empresari José García ‘Coe’ va fer al Badalona aquest estiu, posant homes de la seva confiança en llocs estratègics, s’ha acabat. El secretari tècnic, Àlex Redondo, ha estat cessat de les seves funcions després que la directiva no aprovés la seva gestió durant el mercat d’hivern, molt especialment amb el cas Emaná que no ha pogut debutar per uns problemes burocràtics. Sense Redondo, que tot apunta que recalarà en el Júpiter, a ‘Coe’ només li queda en el club la marca de la qual ell és president ja que Hummel continua sent el patrocinador tècnic del Badalona. L’empresari barceloní havia aconseguit introduir en el club a Redondo, amic seu, com a secretari tècnic; al seu fill, Adri Ortiz, lateral esquerre que ara forma part de la plantilla de l’Hospitalet i també a Ramon Maria Calderé, a qui havia contractat per la seva empresa temps enrere. Calderé, però, va sortir renegant quan va ser acomiadat per culpa de les pressions que va rebre quan era dirigint a l’equip.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)