1a femenina

El Barça comença bé una setmana decisiva (4-1)

1a divisió femenina. Contundent triomf del conjunt blaugrana a casa contra la Real Sociedad, dies abans de jugar contra el líder i de reprendre el camí a la Champions League

El Barça ha refermat les bones sensacions que va experimentar contra el Betis amb un triomf tan lògic com contundent contra la Real Sociedad. D’aquesta manera, les blaugrana comencen amb bon peu set dies molt importants en què es posa en joc la temporada ja que diumenge esgotarà les seves opcions pel títol contra l’Atlético de Madrid i dimecres vinent disputarà l’anada dels quarts de final de la Champions League.

El darrer sotrac de les jugadores de Lluís Cortés va ser a casa, contra l’Sporting Huelva, de manera que el Barça ha volgut deixar les coses clares des d’un inici i ha començat el partit bolcat en atac, obligant a intervenir a Quiñones en diverses oportunitats. Oshoala ha inaugurat el marcador amb una gran definició abans del primer quart d’hora de partit. La Real ha tingut poques opcions en l’enfrontament però ha donat un ensurt quan ha empatat gràcies a Nahikari, que ha aprofitat una gran assistència amb l’exterior en una carrera a l’espai. Però les blaugrana han tornat a encarrilar el matx, en el minut 33 quan Aitana Bonmatí ha rematat de cap després d’una centrada de Martens des de la dreta per batre Quiñones. Més tard, a deu minuts pel descans, Torrejón en un córner ha eixamplat distàncies.

En el segon temps, el conjunt basc s’ha donat per vençut i el Barça ha fet entrar jugadores de refresc que han revitalitzat l’equip. Una de les jugadores que ha entrat en el segon temps, Andressa Alves, ha estat l’autora del golàs que ha tancat el partit amb un xut sec des de la llarga distància.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)