Girona

“És un moment per fer crítica constructiva”

Bernardo. El central del Girona assegura que el vestidor ha analitzat la derrota contra el València i té clar que el duel contra el Leganés és clau, ja que després s’atura la lliga quinze dies

Bernardo Espinosa ha analitzat el moment del Girona aquest migdia i davant dels mitjans ha repassat l’ensopegada contra el València i també ha centrat la mirada en el duel de dissabte que ve al camp del Leganés. “Hem fet anàlisi de la derrota contra el València. Crec que es poden rescatar moltes coses positives que vam fer però com és obvi també s’ha parlat de les errades que ens van condemnar a la derrota. És important fer una crítica constructiva, ja que ens pot anar bé de cara als propers partits”, ha comentat el central colombià del Girona FC.

En aquest sentit, Bernardo creu que és molt important tornar al camí de sumar punts en què es trobava l’equip just abans de l’ensopegada contra el València, i la primera oportunitat per fer-ho serà dissabte al camp del Leganés en un enfrontament que el defensa considera clau: “Estem concentrats en el partit contra el Leganés i tampoc mirem gaire més enllà en el calendari. Seria molt important aconseguir un resultat positiu ja que després s’atura la lliga dues setmanes. A més, visitem un rival directe i vèncer segur que significaria escalar llocs en la taula i allunyar-nos del descens, que és el gran objectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)