Nàstic

Quatre mesos i mig després, una mica de llum

2a divisió A. El Nàstic surt de l’última posició després de disset jornades a la cua, tot i que les victòries dels rivals directes el mantenen lluny de la zona de permanència

El Nàstic necessitava una dosi de moral, i la va aconseguir amb la victòria de dissabte contra l’Albacete. Va tenir més valor anímic –va trencar una ratxa de set partits sense vèncer– que no pas numèric, ja que els rivals directes que marquen la zona de permanència també van puntuar, de manera que les places de salvació es mantenen lluny, a set punts. Últimament, el Nàstic havia competit de tu a tu amb altres rivals, com l’Albacete, de la zona alta, però sense treure’n gaire profit quant a punts. El triomf de dissabte és la recompensa que els tarragonins buscaven.

Després de quatre mesos i mig, el Nàstic ja no es troba en l’última posició, que havia ocupat de manera ininterrompuda les anteriors disset jornades. La derrota clara del Còrdova contra un altre equip que lluita per no baixar, l’Extremadura, li ha permès sobrepassar-lo i relegar l’equip andalús, que només ha guanyat cinc dels últims trenta punts en joc, a l’última posició.

Al Nàstic encara li queden dos obstacles més en el tram més complicat de la temporada, el que l’està enfrontant als equips de la zona alta. Diumenge al migdia, l’equip d’Enrique Martín visitarà l’Oviedo, vuitè classificat, i la setmana que ve rebrà el Màlaga, quart. Segons el davanter grana Luis Suárez, la victòria els permet afrontar amb més confiança els propers partits. Pel colombià, la intensitat creixent és una de les claus de la millora de l’equip..

LES FRASES

La victòria ens ha donat la vida. La necessitàvem i la mereixíem, i ara afrontem els propers partits amb més il·lusió
Ara som intensos del principi fins al final, amb el punt just entre pressió i tranquil·litat
Luis Suárez
davanter del nàstic
19
jornades
ha sigut fins ara cuer el Nàstic, la 4 i la 10, i de la 12 a la 28. Ara l’últim és el Còrdova.

“Aquest és el meu equip”, afirma Enrique Martín

“Els meus amics em deien que a poc a poc s’anava veient el meu equip. Ara em diran que ja l’han vist en el seu màxim esplendor.” Enrique Martín, sempre tan gràfic en les seves explicacions, estava satisfet després de la victòria contra l’Albacete, sobretot perquè ja reconeix el Nàstic que buscava des que va arribar a Tarragona a l’octubre. “Aquest és el meu equip”, va afirmar l’entrenador navarrès, content sobretot per la intensitat i la implicació dels jugadors i la solidesa que va guanyant l’equip. Enrique Martín es mostra optimista i convençut que el Nàstic assolirà la permanència, tot i que continua sent molt complicada. “Serà un final de lliga apassionant, com a mi m’agraden”, sentencia el tècnic grana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)