Girona

Control preventiu per vetar estelades i missatges

Controvèrsia. Amb la manifestació a Madrid de fons, el Leganés exigeix als aficionats del Girona que aniran a Butarque que enviïn fotografies de les banderes i pancartes que tenen previst entrar a l’estadi per tal d’autoritzar-les

Els seguidors del Girona que tenen entrada per ser demà a Butarque van rebre ahir per correu electrònic una petició a la qual no estan acostumats els aficionats que viatgen per veure l’equip blanc-i-vermell. I és que el Girona, a petició del Leganés, va demanar als aficionats que seran al feu madrileny que enviïn fotografies de les banderes i pancartes que tenen previst entrar a l’estadi, per tal d’autoritzar-les. El club va especificar que només pot assegurar l’entrada al recinte d’aquest tipus d’objectes visibles si tenen una fotografia i hi poden donar el vistiplau. Un control preventiu que el departament de seguretat del Leganés activa –agafant-se a la normativa de la LFP– i que fa pensar que mirarà de vetar estelades i cartells amb missatge polític i reivindicatiu. “No permetran cap element d’animació de caire polític”, avisen.

Només 37 seguidors

El correu electrònic s’ha enviat als 37 seguidors que van adquirir l’entrada per la via habitual reservada a l’afició visitant. De tota manera, s’hi poden afegir aficionats que comprin l’entrada pel seu compte. Tot i ser per normativa, és la primera vegada que els seguidors del Girona que van de visitants es troben que han d’avisar sobre les banderes i pancartes que volen portar al camp rival i la mesura va despertar controvèrsia, amb la manifestació sobiranista que tindrà lloc demà a Madrid de fons. L’acte, convocat per a dissabte a la tarda (18 h) al passeig del Prado, avançarà darrere el lema “L’autodeterminació no és delicte. Democràcia és decidir”.

ESTELADES I SÍMBOLS

“No permetran cap element d’animació de caire polític”, avisen
1.
“Les banderes, pancartes o altres objectes visibles de més de 3x2 metres no podran passar. En cas contrari, s’hauria d’entregar [ahir] el certificat ignífug d’aquests.”
2.
“Pel que fa a les banderes, pancartes o altres objectes menys visibles de 2x3, necessitem foto per poder veure-les i així autoritzar-les. El que no envieu no podem donar la total certesa que accedirà a l’estadi, ja que no depèn de nosaltres.”
3.
“Bombos, tambors, megàfons que portin els aficionats que viatgin, no podran passar. Un altre tipus d’objectes hauran de ser autoritzats prèviament, hauran d’estar identificats i necessitem foto per mostrar-la i així autoritzar-ho. No permetran cap element d’animació de caire polític. També cal recordar que demanaran DNI per accedir a l’estadi.”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)