Girona

Eusebio: “Els partits contra el Leganés sempre són incòmodes”

Girona. El tècnic del Girona destaca la importància del partit de demà a Butarque i posa l’accent en la intensitat que el conjunt madrileny posa en el seu joc

El tècnic del Girona, Eusebio Sacristán, ha comparegut aquesta tarda per valorar el partit que el seu equip jugarà demà dissabte (20.45 h) al camp del Leganés.

La convocatòria.

La llista de convocats que ha anunciat el tècnic té dos canvis respecte la de l’últim partit. Raúl Garcia –vetat pel Leganés per la clàusula de la por– i Patrick Roberts en queden fora, i entren en el seu lloc Planas i Valery. La completen Iraizoz, Bounou, Bernardo, Ramalho, Alcalá, Granell, Stuani, Pere Pons Portu, Borja García, Juanpe, Lozano, Muniesa, Doumbia, Aleix Garcia i Pedro Porro.

El rival.

“Al camp del Leganés els seus aficionats hi saben crear un ambient molt positiu i això genera un ritme de partit molt intens. Hi van molt durant els noranta minuts i això fa que els partits contra ells mai siguin còmodes”.

La posada en escena.

“Hem de confiar en el que fem, en els nostres recursos. Ells tenen una línia de joc molt clara, i encara que el partit a vegades sembli que està encallat no hem de perdre la concentració del què volem fer. Serà la primera vegada que utilitzem el nostre nou sistema de joc contra un rival que juga amb cinc defenses. Estem convençuts que funcionarà”.

Pedro Porro a la selecció espanyola.

“Estic content per ell i també pel club. És un reconeixement a la feina d’un futbolista que té molt recorregut i també a la tasca que es fa en la plantilla. Coses així sempre són positives”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)