Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“Guanyar ens aportaria calma durant l’aturada”

Eusebio Sacristán va atendre els mitjans de comunicació per valorar el partit que el seu equip jugarà aquesta nit contra el Leganés a Butarque. El de La Seca va avisar dels perills del contrincant, un bloc sòlid com a local amb uns números que poden arribar a espantar: “És un partit important i tres punts vitals per a nosaltres. El rival és difícil, té bons números a casa, tot i que també competeix bé a fora. Tenen intensitat i Pellegrino ha aconseguit que competeixin a un gran nivell, han sumat molts punts a casa i som conscients d’això, per tant, hem de donar la nostra millor versió”, comentava el tècnic del Girona, que afegia: “Nosaltres també som intensos, i hem de portar el partit al nostre favor, superar-los amb les nostres virtuts i amb els recursos que ens han permès ser superiors a molts rivals en molts enfrontaments.”

Eusebio va mostrar respecte pels números com a local del Leganés, conscient que el Girona també ha estat regular com a visitant, un aspecte en el qual l’exjugador professional no troba diferències d’actitud ni de plantejaments respecte als duels a Montilivi: “No trobo res que em faci pensar que ens comportem diferent a casa que a fora. Potser els rivals sí, s’exposen més a casa que a Montilivi. Les referències que tenim dels partits a casa ens demostren que també hem fet coses per guanyar, el rendiment en general és bo i hi hem de donar continuïtat. En cada partit tenim les nostres oportunitats de vèncer”, explicava l’entrenador del conjunt blanc-i-vermell, que s’enfrontarà a un rival que utilitza habitualment el dibuix 3-5-2, l’anterior dels gironins a l’actual 4-1-4-1: “Des que hem canviat la proposta, ens hem enfrontat a rivals amb quatre defenses. Contra el Leganés ho farem davant de tres centrals, però crec que estem preparats i ho podem fer bé. És veritat que serà la primera vegada que ho farem i veurem com respon l’equip davant d’un dibuix tàctic conegut.”

Tres punts, tranquil·litat

El Girona afrontarà contra el Leganés l’últim partit abans de la darrera aturada que hi haurà en la lliga pels compromisos internacionals de les seleccions. Si bé els punts contra el conjunt madrileny ja són de vital importància, el fet d’iniciar el parèntesi de quinze dies amb un bon coixí de punts respecte al descens i el sabor de la victòria és primordial i bàsic per al de La Seca: “És important guanyar abans de l’aturada de la lliga. És el que volem i perseguim. Haurem de passar molts dies per poder estar més o menys contents. Ens donaria un parell de setmanes de calma i d’un estat anímic positiu per afrontar el tram final”, sentenciava un Eusebio que va evitar pensar massa en els possibles resultats dels rivals directes.

RESPECTE

“Tenen intensitat i Pellegrino ha aconseguit que competeixin a un gran nivell sumant molts punts a casa”

DAVANT EL 3-5-2

“Serà la primera vegada que ens hi enfrontem amb el nou dibuix, però estem preparats i ho podem fer bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)