Girona

Roberts, descartat

Valery i Planas, novetats. L’anglès va quedar fora de la llista de divuit convocats per decisió únicament del tècnic, Eusebio Sacristán

El tècnic del Girona, Eusebio Sacristán, va donar la llista de divuit jugadors que van viatjar ahir mateix fins a Madrid per disputar el matx contra el Leganés. El de La Seca va sorprendre deixant descavalcat Patrick Roberts, coincidència o no, el futbolista que va perdre la pilota al mig del camp en l’inici del gol de la victòria del València (2-3). L’anglès semblava recuperar-se de la lesió que el va tenir apartat diverses setmanes dels terrenys de joc però Eusebio el va descartar de la llista de convocats per motius tècnics. “Últimament m’està tocant prendre decisions que durant la temporada no havia hagut de prendre per culpa de les lesions o les sancions. Darrerament algun dels jugadors que està bé queda fora i aquesta setmana li ha tocat a Roberts. En la decisió valoro com estan tots i a Patrick, després d’haver estat lesionat, li falta un punt. Ens dona coses diferents i desequilibri però per a aquest partit, en què preveiem intensitat, he pres la decisió que no entri en la llista. Espero que això no sigui res més que alguna cosa puntual i que sigui un estímul per a ell per agafar el seu millor nivell”, valorava Eusebio, que davant la baixa de Raúl García al lateral esquerre per culpa d’una clàusula, admet que entre Valery, Planas (les dues novetats) i Muniesa en sortirà el seu substitut.

EFECTE MOTIVADOR

“Espero que sigui puntual i un estímul per a ell per agafar el millor nivell”

MOLT CLAR

“Valoro com estan tots i a Roberts, després de la lesió, li falta un punt”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)