2a divisió FEF

La ferida, més profunda

2a divisió B. El Sabadell encaixa un altre cop duríssim en la seva moral per culpa del gol d’Héctor Camps en la darrera acció del xoc

SABADELL 1 CORNELLÀ 1

SABADELL:Roberto: Rubio, Pajarero, Migue, Ozkoidi; Ángel, Capó; Ballesteros (Cobo, 89’), Cuevas (Domínguez, 78’), Querol, i Edgar (Arturo, 71’).CORNELLÀ:Ramón; Agus Medina, Roman (Pere, 55’), Borja, Goldar, Hector Camps; Gaspar (Carlos, 84’), Leo, Fall (Cristian Lobato, 64’), Eloy Gila; i Manucho.GOLS:1-0 (48’) Pol Ballesteros. 1-1 (95’) Héctor Camps.ÀRBITRE:Muñoz Pérez.T.G.:el local Capó i els visitants Roman i Pere.PÚBLIC:4.097 espectadors a la Nova Creu Alta.

El Sabadell havia marcat en vermell el partit d’ahir per posar fi a la ratxa de set partits sense guanyar. I va estar a punt de trencar la mala dinàmica, però Hèctor Camps, aprofitant una mala sortida de Roberto en la darrera acció del partit, va aigualir la festa als més de 4.000 espectadors que van anar fins a la Creu Alta.

Conscients de la importància del xoc, el Sabadell va sortir millor que el Cornellà en el partit però no va aconseguir marcar fins al segon temps, en què Ballesteros va aprofitar una assistència de Querol. El gol va obligar els verds a reaccionar i Manucho va estar a punt d’empatar amb una rematada al travesser que va ser el preludi del gol de Camps.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)