2a divisió FEF

L’empat no és mal negoci

2a divisió B. El Peralada suma només un punt contra el Terol en un partit sense gols tot i les nombroses ocasions i de domini altern, però fa un pas més cap a l’objectiu de la permanència

peralada 0 terol 0

PERALADA:Suárez; Ferraresi, Santi Bueno, Teo (Rober Sierra, 73’); Iago López, 54’), Giorgi (Pau Miguélez, 53’), Montes, Andzouana; Juanma Boselli, Paik; i Pachón.TEROL:Valera; De la Mata, Cabetas, Txiki, Aitor Aspas; Ronald, Leira, Dieste (Franco, 76’); Peláez (Ainoza, 92’), Becerra i Peñaloza (Ortí, 70’).ÀRBITRE:Rodríguez Carpallo.T.G.:als locals Giorgi i Paik; i als visitants Aitor Aspas i Leira.PÚBLIC:Uns 400 espectadors.

Si el Peralada hagués guanyat el partit d’ahir ningú s’hauria pogut estranyar, però és que si qui s’hagués endut la victòria hagués estat el Terol tampoc hauria passat res. I és que amb el condicionant del vent –ni de bon tros es va assemblar al dia del Barça B però sí que va afectar– els dos equips van dominar durant 45 minuts. Qui més va saber aprofitar el domini per generar ocasions va ser el Peralada, però ahir no va ser capaç d’afinar la punteria en cap de les ocasions que va tenir. De fet, Valera gairebé no va haver d’intervenir. La pitjor notícia, però, va ser la lesió muscular de Iago López, que segurament s’afegirà la setmana que ve a una llista de baixes important pels jugadors internacionals.

Des del primer minut el duel va ser de màxima intensitat, amb els dos equips conscients que una victòria encarrilava molt l’objectiu de la permanència. Només s’havien jugat uns segons quan Pachón va recollir un rebot dins de l’àrea després d’una falta lateral picada per Boselli i va tenir la primera ocasió. El seu xut, però, el va refusar Valera molt atent. L’acció va donar empenta al Peralada, que en els primers minuts va tancar el Terol a l’àrea, però va durar ben poc, i és que el conjunt aragonès va agafar el control de la possessió i es va fer amo i senyor del partit. La pilota no durava gens als peus dels xampanyers i els va tocar posar-se el mono de treball. La sensació de perill del Terol va ser constant, però en defensa el Peralada va resistir amb un altre partidàs de Suárez, que va treure una mà impressionant en un xut de Leira abans del descans.

La segona part va ser del tot diferent. Amb el vent a favor semblava que el camp feia baixada cap a la porteria del Terol i les ocasions no van tardar a arribar. De fet, Andzouana va estar a punt de sorprendre amb un gran xut en el 46’ i un minut després Paik va reclamar un penal quan es va quedar sol davant del porter que va semblar força clar. L’allau d’arribades del Peralada no trobaven el premi del gol, ni tan sols quan Pachón va poder rematar tot sol des de la frontal de la petita, i la tensió no va disminuir en cap moment perquè el Terol va aconseguir arribar en alguna jugada aïllada que per sort va quedar en res. Boselli i Pau Miguélez, amb xuts des de fora de l’àrea, i Ferraresi, de cap en un córner, van tenir les millors ocasions però ahir no hi va haver manera de marcar.

El partit no ha anat com esperàvem però en l’àmbit defensiu hem fet un partit gairebé perfecte
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada
El punt és doble perquè guanyem el ‘goal-average’ i amb el final de temporada igualat que hi haurà segur que serà importantíssim
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)