Girona

Paik quedarà sense lloc

Extracomunitari. El coreà havia aprofitat la baixa federativa de Mojica per debutar amb el primer equip, però amb el retorn del colombià ja no tindrà possibilitats de repetir-ho. Ha acumulat 213 minuts entre la lliga i la copa

El Girona només pot tenir inscrits tres jugadors extracomunitaris. Va començar la temporada amb el brasiler Douglas Luiz, l’hondureny Choco Lozano i el colombià Johan Mojica. Amb la decisió de donar de baixa Mojica, el club no només podia demanar un permís especial per buscar-li un substitut, sinó també cobrir el lloc d’extracomunitari que quedava buit. I l’escollit va ser Paik, que no hauria tingut l’oportunitat de jugar al primer equip si Mojica hagués mantingut d’alta la llicència federativa, tal com ha fet Aday. El coreà va aprofitar l’oportunitat i va tenir protagonisme amb el primer equip tant en la copa com en la lliga; però, un cop el Girona tramiti la llicència de Mojica, quedarà sense possibilitats de tornar a jugar a primera aquesta temporada.

Paik va debutar amb el Girona directament com a titular, en l’anada dels vuitens de copa contra l’Atlético a Montilivi (66 minuts). Entre els dos duels de copa contra el Madrid, tots dos amb presència seva, el coreà va debutar a primera divisió contra el Barça, els últims quatre minuts. L’última aparició va ser sorprenent, perquè amb un 0-2 en el descans contra l’Osca, el cuer, Paik va ser una de les apostes per mirar de revolucionar el partit en la segona part. L’exblaugrana, que podrà continuar jugant amb el filial, ha acumulat 213 minuts amb el primer equip, dels quals 48 de lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)