2a divisió FEF

Jofre demana pas amb una gran actuació a Cornellà

Aposta. El juvenil va ser l’escollit per Chicho per suplir les baixes del Peralada al mig del camp i va respondre amb nota a la confiança

Les baixes dels migcampistes Giorgi i Paik i del central Nahuel Ferraresi van obligar Chicho a fer canvis en l’alineació inicial al camp del Cornellà. L’aposta del tècnic va ser la de situar Rober Sierra de central i donar la responsabilitat al mig del camp al juvenil Jofre Cherta, que va disputar el seu quinzè partit del curs, el cinquè com a titular. La seva resposta va ser excel·lent, i és que va fer una de les seves millors actuacions de la temporada tot i no tenir un gran ritme de competició; en les últimes jornades només havia jugat cinc estonetes i no era titular des de la jornada 22 al camp del Conquense. “Normalment no parlo d’individualitats, però ha deixat unes sensacions espectaculars. Tot i venir a Cornellà en edat juvenil, sense alçada i sense un físic imponent, ha fet un partit espectacular. Ha dominat les segones accions i molts minuts ha estat l’amo i senyor del mig del camp. Li queda molt per aprendre però té un potencial espectacular”, va valorar Chicho sobre la seva actuació, confirmant el pas endavant que li serveix per demanar més protagonisme.

LA VALORACIÓ

Tot i venir a Cornellà en edat juvenil, sense alçada i sense un físic imponent, ha fet un partit espectacular
Narcís ‘Chicho’ Pèlach
entrenador del peralada

PREMI

3
partits
sencers ha jugat el migcampista aquesta temporada. No ho havia fet des del novembre.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)