Girona

Fam de victòria a Montilivi

Girona. Àlex Granell, capità del conjunt gironí, admet que l’equip té “l’ambició i l’objectiu de vèncer a casa per brindar un triomf a l’afició blanc-i-vermella”

El capità del Girona, Àlex Granell, ha participat aquesta tarda en l’acte de presentació del MIC 2019 que s’ha realitzat a l’auditori de Girona. El migcampista ha atès als mitjans de comunicació per repassar l’actualitat de l’equip gironí, que el proper divendres arrencarà la jornada 29 a Montilivi contra l’Athletic Club (a les 21 h). El gironí ha reconegut que la plantilla té l’objectiu d’oferir a la seva afició un triomf després de vuit partits sense poder-ho fer –el Girona no guanya a Montilivi des del 28 d’octubre contra el Rayo (2-1): “Tenim el desig de guanyar a Montilivi. Al final totes les victòries compten tres punts, però volem brindar una alegria a la nostra afició, els devem el triomf. Últimament l’aficionat ve a l’estadi, veu un bon joc de l’equip però no aconseguim vèncer. Volem guanyar i, de retruc, aconseguir més estabilitat per apropar-nos més a la permanència”, ha comentat Àlex Granell, que ha afegit: “Necessitem i tenim ganes de guanyar a Montilivi. Tothom pregunta què ens passa i apareix un sentiment d’angoixa, un fet que no és positiu. No més enllà d’això, ja que som un bloc amb experiència que les hem vist de tots colors i estem en bona línia a domicili. Al final, si no guanyem a casa, però si a fora, la gent estarà igualment contenta per salvar la categoria i continuar a l’elit”.

Records del MIC

Àlex Granell ha participat en l’acte de presentació del MIC 2019, un torneig en el qual hi va participar al l’equip juvenil del Farners: “Guardo bons records de quan vaig participar al MIC amb els juvenils del Farners. Recordo jugar contra l’Ajax, no teníem experiència contra aquest tipus d’equips, i és que, és un torneig que dona l’oportunitat als petits de gaudir d’una experiència única, de formar-se i d’adquirir i aprendre valors. Segur que gaudiran molt del torneig” ha declarat respecte a un dels esdeveniments relacionats amb el futbol base referència de la setmana santa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)