2a divisió FEF

El rumb no es redreça

2a divisió B. El Lleida, que fa quatre jornades que no marca, no atura la mala dinàmica de la segona volta, amb només dues victòries en onze partits

El Lleida arriba amb molts dubtes a la part decisiva de la temporada. L’equip blau, després d’una gran primera volta, va baixar de manera ostensible el rendiment a partir de l’equador de la competició, la qual cosa li va costar el càrrec a Gerard Albadalejo. El seu relleu a la banqueta, Joan Carles Oliva, va tenir una bona estrena amb set punts en els tres primers partits, però el Lleida no va trigar a recuperar la mala dinàmica. En els quatre últims partits no ha estat capaç de fer cap gol i només ha sumat dos dels dotze punts en joc. Dels onze partits de la segona volta només n’ha guanyat dos. Així, els del Segrià, que semblaven consolidats en la zona de fase d’ascens, han caigut dels quatre primers llocs, que ara tenen a dos punts de distància. Al Lleida no li ha servit de res que tres dels quatre últims partits els hagi jugat a casa, contra el Badalona (0-0), l’Olot (0-1) i el Castelló (0-1). L’altre partit és el 0-0 al camp de l’Hèrcules.

“Hem de mirar endavant, oblidar els últims partits, i donar un cop de puny damunt la taula perquè queden vuit finals”, afirma un dels pesos pesants del vestidor, Joan Oriol, que assegura que rere el mal rendiment actual de l’equip hi ha un tema mental i de descens del nivell competitiu de l’equip: “Ara les coses no surten, sigui pels nervis, per la tensió, però som els mateixos de la primera volta.” El cambrilenc considera que l’equip ha de canviar la mentalitat, ser més ambiciós i guanyador, i apunta que una victòria és necessària per aconseguir-ho. El vestidor està convençut que la situació es revertirà i el Lleida acabarà disputant la fase d’ascens a segona A, tal i com afirma Josep Calavera. “Sabem que és un tram clau de la temporada i no queda més que aixecar el cap i treballar més que mai. Estem convençuts que les victòries arribaran i que aconseguirem l’objectiu.” El proper repte, diumenge a la tarda al terreny de joc de l’Alcoià.

LES VALORACIONS

Hem de canviar la mentalitat, ser més ambiciosos i guanyadors. Un triomf hi ajudarà
Joan Oriol
defensa del lleida
Sentim una mica d’impotència perquè ho donem tot en un tram clau i la pilota no vol entrar
Josep Calavera
migcampista del lleida
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)