Girona

Sense Porro ni Lozano

Efectes. Dos dels futbolistes amb compromisos internacionals queden fora de la llista d’Eusebio, que no assegura la presència de Bounou

Dos dels futbolistes del Girona que han tingut activitat durant l’última aturada per compromisos internacionals veuran el partit d’aquest vespre des de la graderia. N’hi havia un de força cantat, Choco Lozano, que dimecres a la matinada era a Nova Jersey jugant amb Hondures. També n’ha quedat fora Pedro Porro, titular en els dos partits de la selecció espanyola sub-21 i a qui Eusebio ha decidit donar descans. “Hem hagut de valorar aquests dies com teníem tots els jugadors, els que han anat arribant i els que han estat treballant aquí. En Pedro ha tingut dos partits, només ha fet dos entrenaments amb nosaltres i preferim altres jugadors”, va explicar Eusebio Sacristán. Sí que és a la llista, en canvi, el pitxitxi Stuani, que va viatjar a la Xina amb l’Uruguai. “Està bé i confiem que continuï la ratxa. Per a nosaltres és un jugador molt important i confiem que els viatges i els partits no li facin mal i que puguem tenir-lo en perfectes condicions”, va assenyalar l’entrenador del Girona.

Pendents de Bounou

A part del descans de Porro i Lozano, encara hi podria haver un altre efecte dels compromisos internacionals, perquè Eusebio no va garantir la presència de Yassine Bounou a la porteria. “Ha arribat [del Marroc] i volem assegurar-nos que estigui en condicions, però té algunes molèsties.” Per si de cas, el porter del filial José Aurelio Suárez s’afegeix a una convocatòria de dinou futbolistes.

Encara sense Douglas Luiz –baixa per lesió, juntament amb Mojica i Aday–, tornen a la convocatòria del Girona els esquerrans Patrick Roberts i Raúl García. El londinenc va quedar descartat per decisió tècnica –va ser qui va perdre la pilota que va acabar amb el 2-3 del València en l’última cita a Montilivi– per al partit al camp del Leganés, que el gallec es va perdre per la clàusula de la por.

DUES ALTES

Patrick Roberts, descartat per a Butarque, i Raúl García tornen a la convocatòria

I AMB UN DUBTE

Bounou ha arribat del Marroc amb molèsties i el tècnic cita Suárez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)