3a divisió FEF

El Figueres té un partit a la gespa i un altre a les urnes

3a divisió. L’equip rep l’Ascó el dia que hi ha eleccions a la presidència

Vilatenim afronta avui un dia molt important que es dividirà en dos escenaris: el partit contra l’Ascó (16.30 h), que serà clau per a la permanència, i les eleccions, que serviran per elegir el president de l’entitat per als pròxims sis anys. Pel que fa a la gespa, l’equip de Xavi Agustí afronta el duel contra l’Ascó amb el reforç d’haver tornat a guanyar la jornada anterior després de tretze partits sense fer-ho. Tal com va passar diumenge passat al camp de la Gramenet, vèncer els de la Ribera d’Ebre significaria posar més distància respecte del primer equip que ocupa el descens i, per tant, l’objectiu de la permanència estaria una mica més a prop.

La presidència, en joc

Pel que fa a l’activitat institucional, els socis de la Unió estan cridats a les urnes en una jornada electoral que començarà a les 3 de la tarda i es tancarà a les 7 del vespre. Els candidats a la presidència són l’actual dirigent, Narcís Bardalet, i la candidatura Nous Temps per a la Unió, que encapçala Luismi Martínez. El futur president del Figueres té per davant el repte de liderar un club que des d’aquest any és centenari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)