El Girona es deixa remuntar i continua negat a Montilivi (1-2)

Decepció. Els gironins s’avancen amb un gol de Stuani (37’) però l’Athletic Club capgira el marcador en sis minuts d’inspiració i torna a negar el triomf blanc-i-vermell com a local

El Girona ha perdut 1-2 a Montilivi contra l’Athletic Club. Els gironins, que han desaprofitat un 1-0, allarguen la mala ratxa com a locals fins als nou partits sense vèncer. Els blanc-i-vermells no guanyen davant la seva afició des del 27 d’octubre contra el Rayo Vallecano (2-1) i es queden amb 34 punts, abans que els rivals juguin, a nou del descens.

Gairebé tota la primera part ha estat plana i avorrida. Cap dels dos equips gaudia d’ocasions clares de gol i les alternances pel que fa a la possessió de la pilota han estat constants. El Girona ha volgut ser més intens que l’Athletic i, poc a poc, ha anat guanyant terreny als bascos, que, tot i això, generaven més sensació de perill amb les tímides arribades de De Marcos i Williams. En el minut 37, amb el partit fred i amb els aficionats badallant, Raúl García s’ha tret de la màniga una centrada amb rosca des de la banda esquerra que ha trobat el cap de Stuani. L’uruguaià, girant el coll en una acció marca de la casa, ha rematat de meravella superant en el salt a Íñigo Martínez i el porter Herrerín (37’). L’equip d’Eusebio ha aconseguit el més important, avançar-se en el marcador, una injecció de tranquil·litat i moral que aniria a norris en l’inici de la segona part.

La repressa ha començat de la pitjor manera pel Girona, i és que, l’Athletic Club ha fet dues dianes en tan sols sis minuts. En el 53’ Williams ha rematat amb el cap una centrada de Yuri i en el 59’, Raúl García ha aprofitat, també amb el cap, una centrada de Williams. Els dos gols visitants han deixat estabornit al conjunt dirigit per Eusebio Sacristán, que tot i els canvis ofensius no ha pogut inquietar massa la porteria defensada per Herrerín davant la desesperació dels aficionats presents a Montilivi.