Girona

Eusebio Sacristán

Entrenador del Girona

“El canvi ha estat molt gros”

El pitjor local de primera va ajornar una jornada més la reacció a Montilivi, on presenta un balanç pobríssim de dues victòries, sis empats i set derrotes. I això que havia començat bé, amb l’1-0 de Stuani. L’equip es va col·lapsar quan va rebre l’empat i ja no se’n va sortir més en una segona part molt pobra. Una altra decepció. Eusebio demanava el dia abans no parlar de psicosis ni d’obsessions, però el col·lapse de la segona part va ser preocupant. “Sí, ha estat un canvi gran, el que hem tingut a la segona part. Haurem d’analitzar bé què ha passat, perquè a la primera part estàvem competint molt bé i res ens feia pensar que la segona part comencés com ho ha fet. És cert que no hem entrat bé, que ells han tingut el control i han arribat amb facilitat. Han passat moltes coses en aquests primers minuts. Hi ha hagut un canvi molt gros.”

Eusebio va dedicar bona part de la roda de premsa a la mala segona part, sense acabar-hi de trobar explicació. Si una cosa va trobar a faltar i el va preocupar, és la falta de valors que sempre destaca de l’equip: “Podem parlar dels desajustaments tàctics, però primer hem de saber per què no hem sortit amb la mentalitat de la primera part. L’esperit, la intensitat. En la segona part no hem estat bé, i no sé per què ha estat.” El tècnic va ser insistent: “Tots hem fallat i ho haurem d’analitzar bé i corregir perquè no ens passi més. Teníem un gol a favor i estàvem controlant la situació, però ha canviat molt. Ells han estat superiors i no hem estat al nostre nivell. No hem estat l’equip que solem ser. I ho hem pagat molt car.”

Ni els canvis van arreglar res. “Ens han afectat molt els dos gols seus i sobretot veure que l’equip queia en la segona part. Hem volgut buscar fórmules que ens permetessin tenir més possibilitats d’arribar a la porteria contrària, però tampoc hem estat gaire encertats. No hem trobat la manera de girar el partit. Amb els canvis, hi ha hagut alguna opció més, perquè teníem més gent a davant, però tampoc.”

Un bon grapat d’aficionats van marxar abans d’hora, i també es va sentir algun xiulet. No hi ha manera d’acabar un partit satisfets. “Sí, sap greu. Ens fa mal cada dia que juguem aquí i no som capaços d’oferir una alegria a l’afició. Però hem d’aconseguir entre tots abstreure’ns-en. Hi ha hagut partits que hem estat a prop de guanyar. Espero que no ens pesi. Ens hem de mentalitzar que hem fet molt de treball, hem de mantenir-nos ferms i necessitem l’afició. Ens ha d’arribar. Ens hem d’aixecar d’aquest cop. Tenim poc temps per lamentar-nos. Hem de recuperar l’esperit que no hem tingut en la segona part. No ens ho podem permetre”, va reiterar Eusebio. “Hem d’afrontar els partits per guanyar els punts, independentment d’on juguem. Hem de ser forts i sobreposar-nos.”

El tècnic va valorar el partit de Muniesa al pivot i ho va relacionar amb el canvi de guió: “A la primera part, ha estat a molt bon nivell en tots els sentits i ens ha donat l’equilibri que necessitem. Estava fent un bon treball de contenció i, amb pilota, bona sortida. A la segona part, potser hem caigut una mica i ens ha arribat una mica per allà el desequilibri. Però és veritat que l’esperit no era el mateix. Més enllà d’aspectes tàctics, la intensitat, la concentració i la tensió de la primera part han baixat. El rival ho ha aprofitat.”

EL COL·LAPSE

“Competíem bé, hem marcat i res em feia pensar el que ha passat a la segona part”

VALORS PERDUTS

“No hem estat l’equip que solem ser en esperit, en intensitat. Ho hem d’analitzar”

NEGATS A CASA

“Sap greu per l’afició, però ens n’hem d’abstreure i estar ferms”

MUNIESA DE PIVOT

“Ha estat molt bé a la primera part. Després, hi ha hagut desequilibri per allà”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)