Girona

Montilivi no canta victòria ni a la novena

Pendents. Els gironins no poden trencar la mala ratxa i avui podrien quedar a 5 punts del descens

Amb xiulets. Un dia més l’afició no es va poder resistir al final del partit i va acomiadar l’equip amb xiulets de desesperació, i és que ja fa més de cinc mesos que no veu guanyar el Girona a Montilivi. Va ser el 27 d’octubre quan els d’Eusebio van superar el Rayo Vallecano amb un doblet de Portu (2-1). Des de llavors els gironins viuen una sequera incomprensible –la més llarga des que juga a la LFP– que ahir es va allargar fins als nou partits. El balanç és demolidor, i és que el Girona només ha sumat 5 punts dels 27 possibles, després d’empatar contra el Leganés (0-0), l’Atlético (1-1), el Getafe (1-1), l’Alavés (1-1) i la Real Sociedad (0-0); i perdre contra el Barça (0-2), l’Osca (0-2), el València (2-3) i l’Athletic (1-2), amb l’agreujant que aquestes quatre derrotes han arribat en els últims cinc partits a Montilivi.

Aquesta derrota pot tornar a deixar el Girona més a prop de la zona de descens, tot i que com a mínim té assegurat un marge de 6 punts, ja que si el Celta, divuitè, guanya demà el Vila-real seguiria en descens i se situaria amb 28 punts –els gironins en tenen 34–. En cas que el Celta empatés o que el Rayo Vallecano, dinovè, guanyés a casa contra el Betis, el Girona mantindria 8 punts de marge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)