Girona

Amb obstacles al Wanda

El Girona busca tornar a sorprendre l’Atlético (19.30h) per compensar la col·lecció de decepcions a Montilivi que el tornen a fer mirar avall amb neguit

L’absència de Cristhian Stuani, autor d’un 53% dels gols, augmenta la dificultat del repte

El conjunt de Simeone defensa el segon lloc quatre dies abans de visitar el Camp Nou

L’encallada monumental a Montilivi obliga el Girona a mantenir un nivell molt alt en les sortides per no jugar amb foc. L’equip blanc-i-vermell ja l’ha fet grossa amb tres victòries seguides en estadis madrilenys, i aquest vespre obre la 30a jornada amb possibilitats d’enllaçar la quarta, perquè visita el Wanda Metropolitano. El repte, però, és de molta altura. No només perquè visita el segon classificat de primera i perquè ho fa tot just quatre dies després de la garrotada contra l’Athletic, i a quatre d’una altra cita de molta transcendència a Montilivi contra l’Espanyol. El llistó de la dificultat puja encara més per l’absència capital de Cristhian Stuani, autor de 17 dels 32 gols de l’equip en la lliga. Seydou Doumbia, el fitxatge estel·lar de l’estiu, amb un rendiment decebedor a anys llum del de Stuani, serà l’encarregat d’amenaçar des de la punta d’atac la porteria d’Oblak.

El Girona obre un mes d’abril carregat d’exigència, amb el neguit de veure’s embolicat al fang per culpa del pèssim rendiment com a local. L’equip té un marge de sis punts respecte a la zona de descens, marcada pel Celta, que demà visita l’Osca, cuer. Havent-se d’enfrontar encara als gallecs, al Vila-real, al Valladolid i al mateix Espanyol, hi ha encara molta feina per fer. Precisament conscient de l’exigència i la càrrega de partits, Eusebio preveu fer alguns moviments pensant també en el Girona-Espanyol. Però, òbviament, tot el que pogués pescar avui al Wanda, seria més que benvingut.

L’Atlético no té cap més competició que la lliga, un cop eliminat de la Champions per la Juve. Al 3-0 a Torí, el va seguir una altra derrota, a San Mamés, però dissabte l’equip va respondre amb un 0-4 a Mendizorrotza. El duel d’aquest vespre els arriba just abans de visitar el Camp Nou, amb deu punts de desavantatge respecte al Barça. El conjunt de Simeone també ha de defensar el segon lloc, amb el Madrid dos punts per sota. I per si li falten al·licients, és probable que l’Atlético tingui present que no ha guanyat mai el Girona des que s’han trobat a primera, i que els gironins els van deixar sense presència en la copa amb el 3-3 de fa dos mesos i mig al Wanda. Amb un gol a última hora de Seydou Doumbia, l’home que avui té encarregat un paper de protagonista.

L’ESPERANÇA

Encalladíssim a Montilivi, l’equip torna a Madrid, on encadena tres victòries

EL MARGE PERILLA

Enceta la 30a jornada amb sis punts més que el Celta, que demà visita el cuer

COMPTES PENDENTS

L’Atlético rep l’equip que el va excloure de la copa al Wanda i al qual no ha guanyat mai
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)