Girona

El Girona deixa de ser la bèstia negra de l’Atlético

Sense sumar. El conjunt gironí cau per primera vegada contra l’equip de Simeone, davant del qual mai havia perdut. També és la primera ensopegada del curs dels catalans a Madrid

Fins ahir, l’Atlético de Madrid no li trobava la fórmula, al Girona. En cinc partits s’havien enfrontat fins ara, i en cap el conjunt dirigit per Diego Simeone no havia aconseguit guanyar. Cinc empats es registraven en els cinc duels anteriorment disputats: 2-2 i 1-1 en la lliga de la campanya passada, 1-1, en aquesta, i 1-1 i 3-3, en la copa, en què els gironins van convertir-se en el primer equip a deixar Simeone sense quarts de final de la copa i el primer també en marcar-li tres dianes com a visitant al Wanda Metropolitano. Era, doncs, el Girona la bèstia negra de l’Atlético i de Simeone, que tenia també davant seu l’únic equip al qual s’havia enfrontat més de tres vegades i que no havia derrotat mai. Ahir, el Cholo es va treure l’espina i els blanc-i-vermells van perdre aquesta condició. El gol de Godín no va obtenir resposta i Griezmann va acabar de sentenciar. La sisena va ser la bona per a l’Atlético de Madrid.

Primera a Madrid

Visitar la capital estatal en la lliga era sinònim de victòria per al Girona aquesta campanya: 1-2 al Santiago Bernabéu contra el Madrid, 0-2 a Vallecas amb el Rayo i 0-2 a Butarque contra el Leganés. La ratxa va truncar-se.

MÀXIMA IGUALTAT

Fins ara, els cinc partits que s’havien disputat havien acabat tots en empat

VICTÒRIES A MADRID

El Girona havia guanyat al Bernabéu, al camp del Leganés i al del Rayo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)