Girona

“Tot depèn de nosaltres i això ens ha de tranquil·litzar”

Pere Pons. El migcampista del Girona confia en les bones sensacions de l’equip tot i la manca de resultats, i és conscient que la millora del rendiment a casa és clau per lligar la permanència

Una temporada més, Pere Pons s’ha guanyat la confiança del tècnic amb bones actuacions i treball al terreny de joc. El de Sant Martí Vell ha tingut molt protagonisme en les últimes jornades, en què ha viscut en primera persona el canvi de sistema tàctic i també la muntanya russa de resultats que han portat els gironins d’acariciar la permanència amb els dits després de Leganés a situar-se en el dia d’avui a només cinc punts del descens. “Hem d’estar tranquils. La feina al Wanda i en els últims partits ha sigut bona però no han arribat els resultats. La permanència depèn de nosaltres, no estem en descens i si treballem com ho estem fent segur que arribaran els bons resultats. Tampoc hem de mirar més enllà ni tenir més nerviosisme del compte”, va explicar ahir Pere Pons després de l’entrenament a les instal·lacions de La Vinya.

El duel català motiva

El vestidor del Girona ja està centrat en el duel català de demà contra l’Espanyol (13 h), un partit que motiva els blanc-i-vermells principalment per dos motius: “Sempre hi ha rivalitat quan jugues un duel català. Ells ens van guanyar l’any passat a Montilivi i nosaltres aquest any al seu estadi. A més, un partit així seria perfecte per oferir per fi una victòria a la nostra afició. En el camí cap a la permanència serà clau el rendiment al nostre estadi.”

Pere Pons també va valorar l’adaptació al nou sistema de joc –el 4-1-4-1–, en què el migcampista ha guanyat protagonisme ofensiu: “Hi he actuat de pivot defensiu però ho estic fent més d’interior. M’agrada i m’hi trobo bé perquè quan rebo ja és en una zona avançada. Sé que les tasques ofensives no han sigut la meva gran virtut però intento aprendre i si serveix per ajudar l’equip ja em dono per satisfet”, va comentar el jugador, que ja acumula 26 partits aquest curs.

EL PROTAGONISTA

La feina al Wanda i en els últims partits ha sigut bona però no han arribat els resultats. No hem d’estar més nerviosos del compte
Guanyar un partit com el de l’Espanyol seria perfecte per oferir per fi un triomf a la nostra afició
Pere Pons
Migcampista del Girona

“Stuani és un líder però cal ser curosos amb ell”

Un dels focus d’interès aquesta setmana en l’entorn del Girona és saber si Cristhian Stuani podrà superar les molèsties al soli de la cama dreta i ajudar l’equip a la gespa contra l’Espanyol. Sense donar gaires pistes de l’estat del davanter uruguaià, Pere Pons sí que va valorar la incidència del màxim golejador blanc-i-vermell: “Els seus gols ens han donat molts punts i és un líder al vestidor i al terreny de joc. Ens aporta molt, però quan no hi ha pogut ser els que han sortit també ho han fet bé.” Sobre el fet de forçar o no la tornada de Stuani contra l’Espanyol, el migcampista del Girona també va expressar la seva opinió: “Hem de ser curosos amb ell. Si està disponible, endavant, que ens ajudi i ell serà el primer de voler-ho, però tampoc s’ha d’arriscar a lesions més greus perquè encara queden molts partits importants. El cos mèdic i el mateix futbolista segur que valoraran molt bé la situació i prendran la millor decisió.” Stuani s’ha perdut aquest curs quatre partits de lliga, amb un balanç de dues victòries i dues derrotes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)