Girona

‘Som un equip’

Unió. El club llança un manifest per demanar a l’afició l’escalf i els ànims necessaris per encoratjar els jugadors en el tram final i decisiu de la lliga

El Girona va llançar ahir a través dels seus comptes en diverses xarxes socials i la pàgina web de l’entitat la campanya Som un equip. Davant el tram final i decisiu del campionat de lliga i les dificultats i patiments que travessa l’equip per lligar la permanència, el club blanc-i-vermell demana mitjançant un manifest el suport de la seva afició.

“Hem assaborit grans victòries i hem patit doloroses derrotes [...], sempre ens hem mantingut units, com un equip. [...] Només nosaltres sabem el que ha costat arribar fins aquí [...]. Qualsevol victòria és possible perquè som un equip”, són algunes de les frases del manifest adreçat als aficionats del Girona, que tindran un paper clau en la lluita de l’equip ja demà a Montilivi contra l’Espanyol (13 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)