Girona

Eusebio: “No em plantejo res més que no sigui la victòria”

1a divisió. Conscient de la necessitat de guanyar per allunyar-se del perill, el tècnic del Girona remarca la importància del duel contra l’Espanyol. Stuani ha entrat a la llista de convocats

A menys de 24 hores pel duel català que jugaran el Girona i l’Espanyol a Montilivi aquest dissabte (13 h), l’entrenador dels gironins, Eusebio Sacristán ha valorat com arriben els seus futbolistes i com veu el rival.

La convocatòria, amb Stuani.

La gran notícia de la llista de convocats ha sigut la presència d’Stuani, que va ser baixa en l’últim partit a causa d’unes molèsties al soli. Si bé és cert que la llista és de 19 futbolistes i Eusebio n’haurà de descartar un, també ho és que hi ha tres porters i tot indica que el davanter uruguaià serà com a mínim a la banqueta. “El que m’ha transmès en l’entrenament és que es troba bé. Ara haurem de valorar si el fem sortir d’inici o no”, ha remarcat Eusebio. Bounou, que no va ser al Wanda per culpa de problemes físics, també és a la llista i caldrà veure si el tècnic el fa jugar, el convoca o el torna a descartar per precaució. Més enllà dels tres porters –Iraizoz, Bounou i Suárez–, estan convocats Bernardo, Ramalho, Granell, Stuani, Pere Pons, Portu, Borja García, Douglas, Raúl García, Juanpe, Roberts, Lozano, Muniesa, Doumbia, Aleix Garcia i Pedro Porro. No han entrat en la llista Alcalá, Planas i Valery.

Guanyar a casa de nou.

“Tots junts, els jugadors i l’afició, hem d’aconseguir que el Girona es quedi a primera divisió per tercer any consecutiu. Amb l’ajut de la nostra gent hem de ser més forts i contra l’Espanyol és una nova oportunitat”

El rival, l’Espanyol.

“Per mi és un partit més. Una nova opció per a nosaltres de sumar els tres punts. L’Espanyol és un rival que vol tenir la pilota i controlar el partit. Ho sabem i haurem de desplegar les nostres millors armes per quedar-nos els tres punts. No em plantejo res més que no sigui la victòria”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)