Girona

Stuani s’hi apunta

Recuperat. La presència del màxim golejador, baixa al camp de l’Atlético, insufla confiança a l’equip gironí

La convocatòria d’Eusebio Sacristán, que fa pública sempre encara que l’equip jugui a Montilivi, tenia un interrogant majúscul que es va resoldre amb un efecte positiu cap al conjunt gironí. Cristhian Stuani s’ha recuperat de la sobrecàrrega al soli que li va impedir jugar al Wanda Metropolitano. “M’ha transmès que es troba bé, i per nosaltres és important tenir-lo”, va dir Eusebio, que va reconèixer que tenir el pitxitxi representa una dosi de confiança per a l’equip. El tècnic no va voler aclarir si alinearà l’uruguaià d’inici o si se’l reservarà per a la segona part: “Això és el que estic pensant”, va dir, amb una rialla.

A més de Stuani, el Girona recupera també Yassine Bounou, que s’ha perdut els dos últims partits de lliga. “S’ha entrenat bé i les sensacions són positives”, va indicar el tècnic, que ha citat tres porters –el del filial, José Aurelio Suárez, es manté entre els citats– per tenir “seguretat absoluta”. Eusebio també recupera Juanpe (sancionat al Wanda) i Raúl García Carnero (li va donar descans) en una llista amb l’absència destacada d’Alcalá, que havia jugat nou dels deu últims partits. “Els centrals ofereixen un bon rendiment, ell ha jugat dos partits en pocs dies i hem pensat en els altres”. També queden fora de la llista Valery Fernández i Carles Planas. El tècnic va afirmar que té present la gestió dels esforços en el tercer partit en vuit dies. “Però el nivell general, quant a cansament i molèsties, és molt bo”, va assegurar.

UN ALTRE DE REFET

Bounou és alta i tot indica que jugarà, tot i que el tècnic convoca tres porters

MÉS RETOCS

Eusebio deixa fora Alcalá, Valery i Planas, i recupera Juanpe i Raúl García
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)