Territorial

Lluita ferotge en els dos duels gironins de la jornada

1a catalana. El Farners i el Girona C reben la visita de la Jonquera i el Banyoles

Durant la tarda d’avui es disputa el gruix de la jornada 28 per als representants gironins de la categoria. Els dos duels gironins de la jornada entre el Farners i la Jonquera (a les 16.00 h) i el Girona C i el Banyoles (a les 17.00 h) centraran l’atenció per la intensitat que es preveu a conseqüència del que hi ha en joc. Els de Santa Coloma, ferms i sòlids a casa, reben uns empordanesos a l’alça que han sumat deu dels últims dotze punts en joc. El vencedor s’assegurarà continuar fora del descens, una lluita que queda llunyana per al Girona C (segon) i el Banyoles (quart). El filial gironí ha guanyat només dos partits dels últims dotze, fet que li ha restat possibilitats d’ascens directe, mentre que el Banyoles gaudeix d’una posició somiada però alhora ben merescuda.

El Lloret i el Palamós també juguen avui. Ho fan a domicili, al camp del Vic (14è) i el Sant Cugat (15è), respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)