Girona

L’Espanyol guanya a Girona i trenca el seu malefici a domicili (1-2)

1a divisió. El conjunt blanc-i-blau torna a guanyar a fora de casa i fa un pas decisiu cap a la permanència gràcies a dues dianes de Darder. El Girona s’ha fos un cop més en la segona part

En el xoc de dinàmiques negatives que s’ha viscut aquest migdia a Montilivi, l’Espanyol ha aconseguit trencar-la. Els de Rubi s’han emportat el duel català contra el Girona i tornen a guanyar lluny del seu estadi, a on no ho feien des de l’octubre. Per contra, els gironins continuen sense poder oferir un triomf als seus aficionats des de fa sis mesos. Els dos gols de Darder gairebé segellen la permanència per l’Espanyol i obren un escenari més complicat en el Girona, que queda encallat a la zona baixa.

En la primera meitat, el Girona ha tingut més protagonisme ofensiu que l’Espanyol i com ha sigut habitual en els darrers partits a casa, els d’Eusebio han mostrat un bon nivell amb la pilota als peus i portant la batuta del joc. L’Espanyol, per la seva banda, ha tingut més feina en defensa però tampoc sense passar grans problemes. Pel que fa a les oportunitats més clares, el Girona ha insistit amb diverses centrades des de les bandes però no han aconseguit trobar rematador. Stuani si que ha pogut connectar amb el cap un servei de cantonada, tot i que la pilota ha marxat desviada (34’). L’Espanyol ha posat en problemes la defensa gironina amb un xut de Darder des de la frontal que Bounou ha blocat (17’) i amb un intent de vaselina de Wu Lei que s’ha escapat a la dreta de la porteria local (31’).

Canvi radical

Tal i com ja s’ha vist aquest curs a Montilivi, al Girona se li han fos els ploms a la represa. En una acció mal defensada pels locals, Darder ha caçat la pilota a la frontal i ha marcat el primer gol del partit (59’). L’apatia dels futbolistes gironins ha fet més fàcil la feina a l’Espanyol, que fins al minut 79 no ha passat cap penúria al darrera. Un penal comès per mans de Rosales i que ha concedit el VAR ha suposat l’empat del Girona a través d’Stuani. La diana ha semblat que donava força als d’Eusebio però un xut llunyà de Darder que ha impactat al pal i a l’esquena de Bounou ha fet pujar l’1-2 definitiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)