Girona

El Girona comença a jugar amb foc

Molt pendent. Els quatre equips que té just per sota juguen avui, i el desenllaç dels partits marcarà el marge

La derrota deixava en una situació molt delicada qualsevol dels dos equips, i va ser per al Girona. Com de costum a Montilivi, on l’equip d’Eusebio Sacristán no para d’acumular rècords negatius. És la tercera derrota seguida dels blanc-i-vermells davant l’afició, i acumulen deu decepcions a l’estadi en la lliga, amb només 5 punts dels 30 últims en joc, des que van superar el Rayo Vallecano el 27 d’octubre.

La desastrosa sèrie a Montilivi, on diumenge arribarà el Vila-real, comença a complicar molt la vida al Girona, que s’ha encallat amb 34 punts després de tancar amb zero punts les tres jornades en vuit dies. Els gironins estaran molt pendents dels partits d’avui per avaluar el grau exacte de dramatisme en el qual s’han instal·lat. Ara mateix el marge respecte a la zona de descens és de cinc punts, però avui han de jugar els quatre equips que té just per sota. El Celta rep la Real Sociedad; el Vila-real visita el Betis; el Valladolid juga a casa contra el Sevilla, i el Llevant rep l’Osca. En el pitjor dels casos –haurien de guanyar el Celta, el Vila-real i el Rayo–, la distància respecte al divuitè classificat podria quedar reduïda fins als dos punts.

RESPECTE AL 18È

El coixí és de cinc punts però pot quedar reduït fins als dos punts, en el pitjor dels casos

PER PLORAR

10
partits seguits
sense guanyar (5 empats i 5 derrotes) a Montilivi, on diumenge rep el Vila-real
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)